FOO2015 - 0. nap - TELTHÁZ 2015. 01. 22.
Kedves Fishingesek, kedves mindenki! Teltházas a nulladik nap!!

Tavaly csupán áprilisban következett be az, ami idén már most: Nagy örömünkre szolgál, hogy minden 4 napos bérlet, valamint az összes szerdai napijegy elkelt!! 3 napos bérletből még kb 500 db-ot tudtok vásárolni, február elején pedig közzétesszük a fesztivál zenei programját és megkezdjük a csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek árusítását - mindegyik napra 1000 db-ot. Ezeken kívül más jegyek nem kerülnek forgalomba!

Továbbra is szeretnénk hangsúlyozni: NEM adunk el több jegyet, mint amennyien jól tudjuk magunkat érezni a kempingben. A fesztivál egyik legfontosabb védjegye a családias, barátságos jelleg, ezen nem változtatunk. Kérünk mindenkit, hogy jövőre vegye meg időben a jegyét!!

Köszönjük a megértést:
A FOO csapata
Fogyatékkal élők kedvezménye 2015. 01. 22.
A Fishing on Orfű fesztivál fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők kedvezményesen látogathassák a rendezvényt: ők maguk, valamint egy kísérőjük féláron válthatnak belépőt a helyszínen. A lehetőséget viszont tényleg azok számára szeretnénk biztosítani, akik súlyos fogyatékkal élnek: látási / hallási/ mozgási / értelmi / autizmussal kapcsolatos / kromoszómális / vagy ezek halmozott fogyatékosságaival. A kedvezményes jegyeket kizárólag a helyszínen lehet megváltani és kizárólag a fogyatékossági támogatási igazolás felmutatásával. Tehát magasabb családi pótlékra jogosító igazolást, kedvezményes utazásra jogosító igazolást, bármilyen egyéb igazolványt NEM fogadunk el, kizárólag a Magyar Államkincstár által kiadott fogyatékossági támogatási igazolást.

A FOO csapata

Zenekari jelentkezéssel kapcsolatos információ 2015. 01. 22.
Nagyon köszönjük, hogy ennyien elhalmoztok jelentkezési kérelemmel. Amit fontos tudnotok: A Fishing on Orfű fesztivál meghívásos alapon működik, a szervezők keresik meg azokat a produkciókat, amelyeknek fellépési lehetőséget szeretnének felajánlani. A szervezők figyelik az aktuális könnyűzenei történéseket, de természetesen nem tudhatnak minden zenekarról, ezért szívesen fogadunk minden jelentkezést az info@fishingonorfu.hu címre, de választ /megkeresést csupánakkor fogtok kapni, ha a fesztivál fellépési lehetőséget ajánl.

A FOO csapata
Fishing on Orfű – Te mit csinálsz 2015. június 17-20-ig? 2014. 11. 27.
A jövő évi Fishing on Orfű fesztivál 2015. június 17-20-ig kerül megrendezésre, a nulladik napon továbbra is a Kispál és a Borz játszik, a bérletek jövő hétfőtől kaphatóak. Továbbá itt az idei fesztivált megörökítő Fishing-hangulatvideó is!

December 1-től lehet jegyeket vásárolni a 2015-ös Fishing on Orfűre, év végéig kedvezményes áron. A fesztivál nulladik napján – tehát június 17-én – jövőre is a Kispál és a Borz lép fel. Az idei első karrier-áttekintő koncert a Bräutigam Gábor kiválásáig tartó időszakból szemezgetett, 2015-ben a ’94-’98-ig terjedő időszak következik, tehát a Sika, kasza, léc, Ül, Bálnák, ki a partra és Holdfényexpressz lemezek legjobb dalai.

A zenekar rendkívüli kiadvány-sorozattal dokumentálja a 3 éven át tartó tematikus visszatérést. Minden decemberben díszdobozban, hangzásában feljavítja adja ki lemezeit, ráadásul a csomagba az adott év Fishinges Kispál-koncert dvd-je is bekerül. Az első, december 10-től megvásárolható kiadvány az első 4 újramasterelt sorlemezt, valamint az idei orfűi koncert dvd-jét tartalmazza. További információ: https://www.facebook.com/kispalesaborz

A fesztivál örömmel jelenti be Nagyszoba névre keresztelt audiovizuális projektjét, amelyet 2015 elején indít be. A Nagyszoba egy olyan tér, ahol a zenekarok ugyanazon - többnyire nem hétköznapi -  tárgyak segítségével szólaltatják meg dalaikat. “Továbbra is szeretnénk olyan zenekarokra felhívni a figyelmet, akiket értékesnek tartunk, de még nem ismertek széles körben. Viszont nem tehetségkutatós keretek közé helyeznénk őket, hanem egy olyan szobába, ahol nem megszokott eszközökkel kell zenélni. Például sörösüvegeken vagy poharakon, a groove pedig lehet akár egy ajtócsukódás vagy papírtépés. Ha kimozdítunk egy zenekart a komfortzónájából, nagyon érdekes dolgok születhetnek.” – mondta el Lovasi András, a fesztivál egyik ötletgazdája. Kezdetben a projekt meghívásos alapon működik majd, március közepétől pedig videósorozatként kerül bemutatásra. A Nagyszoba helyszínként is jelen lesz a 2015-ös Fishingen, ahol bárki kipróbálhatja majd magát, “szobazenészként”.

Végül, sok szeretettel mutatjuk be a látogatók idei képeiből összevágott Fishinges hangulatvideót, melyet az Óriás zenekar Kicsikét c. dala fest alá: http://youtu.be/6kAwtkIZBiM

Jegyinformáció:
Az első 1000db 4 napos bérlet – 12.990 Ft

2014. december 31-ig:
Június 17-i (Kispál és a Borz) napijegy (3000db) 5.990 Ft
4 napos bérlet (2500 db) 14.990 Ft
3 napos bérlet (2000 db) 11.990 Ft

2015.  január 1-től:
Június 17-i (Kispál és a Borz) napijegy 6.990 Ft
4 napos bérlet 15.990 Ft
3 napos bérlet 13.990 Ft

A további napijegyek értékesítését a fesztivál zenei programjának bejelentésekor, várhatóan 2015 márciusában kezdjük meg. Jegyek kaphatóak a Ticketportal országos hálózatában valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

!!! LÉGY TE IS A FISHING FOTÓSA !!! 2014. 06. 20.
Fotózd te is a fesztivált, örökítsd meg itteni élményeidet! A Fishingen készült hangulatképeidet #foofeszt14 hashtag-gel töltsd fel Facebookra, Instagramra, vagy küldd el nekünk a szepkepek@fishingonorfu.hu címre, így te és a barátaid is szerepelhetsz majd a fesztivál élményösszefoglalójában!!

Ja, és kövess minket Instagramon is! :)
http://instagram.com/fishingonorfu
TÓ-ÁT-UG-RÁS! 2014. 06. 18.
Rátgéber az idén a tudomány segítségével próbálkozik!

Habár elfogytak a jegyek az összes napra, a szervezők kedveskednek egy olyan programmal csütörtökön, melyet mindenki láthat.

Szörftelep - csütörtök 15 h – Tóátugrás + Tudósok koncert (a belépés ingyenes)

Rátgéber László nemes tóátugrási kísérletének hagyománnyá nemesedett performanszát, amely a Fishing On Orfű fesztivál egyik védjegye is immár, az egész ország ismeri és szereti. Sőt, már azon sem csodálkoznánk, ha a Monthy Python csapat Gyémánt Loch Ness-i Szörny Díjjal jutalmazná a kiváló produkció szellemi atyját és egyszemélyes kaszkadőrét. Erre azért is van idén jó esély, mert Rátgéber László ezúttal új koreográfiát tervez. Egykori padtársát, a festő-zenész-író drMáriást hívja segítségül, valamint kitűnő zenekarát, a Tudósokat, akik nem csak asszisztálni fogják a tóátugrás sikerét, hanem alkalmi multimédia erotikus operaműsort is előadnak majd az összejött nagyérdemű sokkolására, sőt, várhatóan Rátgéber László is fellép majd velük a sikeres tóátszárnyalást követően.

A Tudósok napjaink dadaista szupergrupja, melyben Tövisházi Ambrus, a Péterfy Bori and Love Band vezetője billentyűzik, Endrei Dávid, a Brains csillaga basszusgitározik, Jeli Gergely, a Dunakanyar legjobb ütőse dobol, míg az alapító drMáriás pedig énekel, szaxofonozik és trombitál.

Vendég : Lovasi András (Rátgéber László tóátugrás edzője), akit nem csak a tóátugrás felkészítéséről, hanem a szerdai Kispál és a borz buliról, sőt szerelmi életéről is lehet majd kérdezni.

Extra lehetőség : a sikeres tóátugrás után, Brautigam Gáborral fürdőruhás és nélküli közös fotókat lehet majd készíteni.
Fogyatékkal élők és kísérőik kedvezményes jegye 2014. 06. 18.
A Fishing on Orfű fesztiválon a fogyatékkal élők, valamint kísérőik (jogosultanként egy fő) a megfelelő igazolvány felmutatásával (Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének igazolványa, Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének igazolványa, fényképes rokkant-igazolvány...) kedvezményesen féláron válthatnak fesztiválbérletet a helyszínen.

Ki jogosult fogyatékossági támogatásra?
Az a 18. életévét betöltött súlyosan fogyatékos személy jogosult, aki az ellátás igénylésének időpontjában Magyarországon élő magyar állampolgár, letelepedett, valamint bevándorolt jogállású, illetve hontalanként elismert.
Ki minősül fogyatékos személynek?
a) az a látási fogyatékos, akinek segédeszközzel vagy műtéti úton nem korrigálható módon látóképessége teljesen hiányzik vagy aliglátóként minimális látásmaradvánnyal rendelkezik és ezért kizárólag tapintó-halló életmód folytatására képes,

b) az a hallási fogyatékos, akinek a hallásvesztesége olyan mértékű, hogy a beszédnek hallás útján történő megértésére segédeszközzel sem képes, feltéve, hogy
ba) halláskárosodása 25. életévének betöltését megelőzően következett be, vagy
bb) halláskárosodása mellett a hangzó beszéd érthető ejtése elmarad,

c) az az értelmi fogyatékos, akinek értelmi akadályozottsága genetikai, illetőleg magzati károsodás vagy szülési trauma következtében, továbbá tizennegyedik életévét megelőzően bekövetkező súlyos betegség miatt középsúlyos vagy annál nagyobb mértékű,

d) az, aki autista, állapota a személyiség egészét érintő fejlődés átható zavara miatt, az autonómia-tesztek alapján súlyosnak vagy középsúlyosnak minősíthető,

e) az a mozgásszervi fogyatékos, akinek a mozgásrendszer károsodása, illetőleg funkciózavara miatt helyváltoztatása a külön jogszabályban meghatározott segédeszköz (végtag-protézis, ortézis, egy karral működtetett járóeszköz, kerekesszék) állandó és szükségszerű használatát írták elő, vagy a külön jogszabály szerinti mozgásszervi betegsége miatt állapota segédeszközzel eredményesen nem befolyásolható,

f) állapota kromoszóma-rendellenesség miatt súlyosnak vagy középsúlyosnak minősíthető (Williams szindróma)
és ez a fogyatékos állapot tartós vagy végleges, továbbá a fogyatékos személy önálló életvitelre nem képes, vagy mások állandó segítségére szorul.

Köszönjük a megértést!
Üdv,
FOO
ORFŰI MÁSNAP 2014. 06. 17.
VILÁGSZENZÁCIÓ! Ilyet még tényleg nem látott a világ! A Made in Pécs szerkesztősége Orfűi Másnap címmel napilapot készít a Fishing on Orfűn a fesztiválozóknak. Keressétek a rikkancsokat a fesztivál területén és környékén!

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Content Management Powered by CuteNews