0. nap - TELTHÁZ! 2014. 04. 16.
Sziasztok!

Örömmel jelentjük be, hogy a 0. napon már biztosan teltház lesz az idei Fishingen, hiszen mind a 0. napi napijegyek, mind a 4 napos bérletek elfogytak. A fesztiválra továbbra is válthatóak 3 napos bérletek, a csütörtöki / pénteki / szombati napijegyek árusítását pedig leghamarabb májusban indítjuk el.

És egy kis magyarázat a 0. nappal kapcsolatban: Mindannyian tudjátok, hogy a fesztivál nézőkapacitása korlátozott - a Fishing pont attől élhető, hogy nincs több ember, mint amennyi jól tudja magát érezni. A Kispál és a Borz koncertjének napjára árusított napijegyek, valamint a 4 napos bérletek összességében elérték ezt a határt - ilyen egyszerű a képlet. A jegyeket tavaly november óta meg lehetett váltani - kérjük értsétek meg, hogy nem engedhetünk be több embert, mint amennyi biztonságosan tud szórakozni és nem okoz tömegnyomort.

3 napos bérletek itt vásárolhatóak: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46066
A jegyek állása 2014. 04. 11.
Kedves Mindenki!

Habár a 0. napi napijegyek elkeltek, még 500 db 4 napos bérletet tudnak vásárolni azok, akik mindenképpen ott szeretnének lenni a Kispál és a Borz (Original) koncertjén.

Ezen felül még 2000 db 3 napos bérlet áll rendelkezésre.
A csütörtöki / pénteki / szombati napijegyek értékesítését leghamarabb májusban kezdjük meg.

Jegyvásárlás itt: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46066

Köszönjük a figyelmet!
Új weblap, program, sátorhelyek 2014. 04. 09.
Drága Fishingesek! Böngésszetek kedvetekre a fesztivál MEGÚJULT HONLAPJÁN!
Felkerült rengeteg hasznos információ, többek között a részletes zenei program is. A 0. napon is számos fellépővel kedveskedünk - a Kispál és a Borz (Original) koncertjén túl!!

Elindítottuk a sátorhelyek értékesítését is. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a 0. napi napijegyek már csak korlátozott számban kaphatóak! Aki ilyet szeretne, az vásárolja meg jegyét mielőbb! A vásárláshoz katt IDE.
annabarbi – újra 2014. 04. 07.
Újra összeáll a 2000-es évek elejének egyik meghatározó underground gitárzenekara, az annabarbi. A fõvárosi kvartett mindösszesen két koncertet ad 2014 júniusában, amiből az egyik Fishing on Orfû fesztiválon lesz!

Az annabarbi megalakulása után viszonylag hamar a független gitárzenei színtér egyik zászlóshajójává vált. A 2001-ben alapított formáció 2005 júniusában búcsúzott a közönségtõl, e rövid idő alatt mégis óriási hatást gyakorolt az alternatív színtérre.

Az annabarbi visszatérése csupán a Fishinges, valamint egy fővárosi fellépésre korlátozódik, nincsenek távlati tervek, a négyes nem dolgozik új dalokon. A koncerteken viszont elhangzik majd jópár, a zenekar utolsó idõszakában született, felvételen nem szereplõ dal is.

2014. június 19. csütörtök, Fishing on Orfű fesztivál, 21:30
letlive. a Fishingen! 2014. 02. 07.
Egy jó hír a keményebb zenék kedvelőinek: idén fellép nálunk a letlive., a Los Angeles-i poszt-hardcore színtér legaktuálisabb zenekara.
A 2002-ben alakult, eddig három lemezzel bíró formáció olyan zenekarokkal is turnézott már, mint a Deftones vagy az Enter Shikari. A letlive.már többször járt hazánkban, de ez lesz az első szabadtéri fesztiválfellépésük Magyarországon. A kirobbanóan energikus koncertjeiről híres csapat június 19-én, csütörtökön lép fel a fesztiválon.

Elindult a jegyelővétel 2013. 11. 15.
Kedves mindenki! Ahogy ígértük, a mai nappal elindítjuk a 2014-es Fishing on Orfű jegyértékesítését. A Kispál Originál koncert belépője valamint a 3 és 4 napos bérletek december 31-ig akciós áron kaphatóak a Ticketportal országos hálózatában!
http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46066
Újra összeáll a Kispál és a Borz 2013. 11. 05.
Újra összeáll az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb hazai formációja, a Kispál és a Borz. 2014-től évente egyszer, kizárólag a Fishing on Orfű nulladik napján ad majd összesen 3 tematikus koncerteket a zenekar.

A következő 3 évben a Kispál és a Borzról szól majd a Fishing on Orfű fesztivál nulladik napja. A legendás zenekar időrendben játssza el slágereit: először a Bräutigam Gábor kiválásig tartó időszak kerül terítékre, 2015-ben a ’94-’98-ig terjedő időszak dalaiból válogatnak majd, míg 2016-ban az utolsó sorlemezek legfontosabb dalai, valamint a sorlemezen meg nem jelent dalok hangzanak majd el Orfűn.

Évekre lebontva az alábbi lemezekből válogat a zenekar:

2014: Naphoz holddal, Föld, kaland, ilyesmi, Ágy, asztal, tv, valamint a Sika, kasza, léc bizonyos dalai
2015: Sika, kasza, léc, Ül, Bálnák, ki a partra, Holdfényexpressz
2016: Velőrózsák, Turisták bárhol, Én, szeretlek, téged + nagylemezen már meg nem jelent szerzemények

A zenekar minden évben 1-2 új dalt tervez megjelentetni az aktuális koncertek beharangozásaképpen. Ám a Kispál nem lesz aktívan működő formáció: a 3 tematikus koncerten kívül nem tervez több magyarországi koncertet a zenekar.

Lovasi András hangsúlyozta: a tagság egyet értett abban, hogy közös cél, elképzelés híján nem állnak újra színadra. Egy nagy, ‘best of’-jellegű visszatérést biztosan visszautasítottak volna, ám a tematikus koncertek ötlete minden tagnak szimpatikus volt. Ráadásul az eredeti felállásból Kispál András és Bräutigam Gábor örömzenélés céljából már többször is összejött a próbateremben, ahol a közelmúltban Lovasi András is csatlakozott hozzájuk.

A 2014-es Fishing on Orfű fesztiválra bérletek és a nulladik napi Kispál-Originál koncertre november 15-től kaphatóak a Ticketportal országos hálózatában.
Ismét TELTHÁZ! 2013. 06. 22.
ISMÉT TELTHÁZ!

A tegnapi naphoz hasonlóan ma is teltház van a fesztiválon! Aki nem rendelkezik napijeggyel vagy bérlettel, azt arra kérjük, hogy már ne induljon útnak! Ha tudtok olyanokról, akik most indulnának a Panoráma Campingbe, annak szóljatok lehetőségeitek szerint! Természetesen aki rendelkezik jeggyel vagy bérlettel, az továbbra is be tud jönni a fesztiválra!

Köszönettel: A FOO szervezői.
Content Management Powered by CuteNews