!!! LÉGY TE IS A FISHING FOTÓSA !!! 2014. 06. 20.
Fotózd te is a fesztivált, örökítsd meg itteni élményeidet! A Fishingen készült hangulatképeidet #foofeszt14 hashtag-gel töltsd fel Facebookra, Instagramra, vagy küldd el nekünk a szepkepek@fishingonorfu.hu címre, így te és a barátaid is szerepelhetsz majd a fesztivál élményösszefoglalójában!!

Ja, és kövess minket Instagramon is! :)
http://instagram.com/fishingonorfu
TÓ-ÁT-UG-RÁS! 2014. 06. 18.
Rátgéber az idén a tudomány segítségével próbálkozik!

Habár elfogytak a jegyek az összes napra, a szervezők kedveskednek egy olyan programmal csütörtökön, melyet mindenki láthat.

Szörftelep - csütörtök 15 h – Tóátugrás + Tudósok koncert (a belépés ingyenes)

Rátgéber László nemes tóátugrási kísérletének hagyománnyá nemesedett performanszát, amely a Fishing On Orfű fesztivál egyik védjegye is immár, az egész ország ismeri és szereti. Sőt, már azon sem csodálkoznánk, ha a Monthy Python csapat Gyémánt Loch Ness-i Szörny Díjjal jutalmazná a kiváló produkció szellemi atyját és egyszemélyes kaszkadőrét. Erre azért is van idén jó esély, mert Rátgéber László ezúttal új koreográfiát tervez. Egykori padtársát, a festő-zenész-író drMáriást hívja segítségül, valamint kitűnő zenekarát, a Tudósokat, akik nem csak asszisztálni fogják a tóátugrás sikerét, hanem alkalmi multimédia erotikus operaműsort is előadnak majd az összejött nagyérdemű sokkolására, sőt, várhatóan Rátgéber László is fellép majd velük a sikeres tóátszárnyalást követően.

A Tudósok napjaink dadaista szupergrupja, melyben Tövisházi Ambrus, a Péterfy Bori and Love Band vezetője billentyűzik, Endrei Dávid, a Brains csillaga basszusgitározik, Jeli Gergely, a Dunakanyar legjobb ütőse dobol, míg az alapító drMáriás pedig énekel, szaxofonozik és trombitál.

Vendég : Lovasi András (Rátgéber László tóátugrás edzője), akit nem csak a tóátugrás felkészítéséről, hanem a szerdai Kispál és a borz buliról, sőt szerelmi életéről is lehet majd kérdezni.

Extra lehetőség : a sikeres tóátugrás után, Brautigam Gáborral fürdőruhás és nélküli közös fotókat lehet majd készíteni.
Fogyatékkal élők és kísérőik kedvezményes jegye 2014. 06. 18.
A Fishing on Orfű fesztiválon a fogyatékkal élők, valamint kísérőik (jogosultanként egy fő) a megfelelő igazolvány felmutatásával (Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének igazolványa, Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének igazolványa, fényképes rokkant-igazolvány...) kedvezményesen féláron válthatnak fesztiválbérletet a helyszínen.

Ki jogosult fogyatékossági támogatásra?
Az a 18. életévét betöltött súlyosan fogyatékos személy jogosult, aki az ellátás igénylésének időpontjában Magyarországon élő magyar állampolgár, letelepedett, valamint bevándorolt jogállású, illetve hontalanként elismert.
Ki minősül fogyatékos személynek?
a) az a látási fogyatékos, akinek segédeszközzel vagy műtéti úton nem korrigálható módon látóképessége teljesen hiányzik vagy aliglátóként minimális látásmaradvánnyal rendelkezik és ezért kizárólag tapintó-halló életmód folytatására képes,

b) az a hallási fogyatékos, akinek a hallásvesztesége olyan mértékű, hogy a beszédnek hallás útján történő megértésére segédeszközzel sem képes, feltéve, hogy
ba) halláskárosodása 25. életévének betöltését megelőzően következett be, vagy
bb) halláskárosodása mellett a hangzó beszéd érthető ejtése elmarad,

c) az az értelmi fogyatékos, akinek értelmi akadályozottsága genetikai, illetőleg magzati károsodás vagy szülési trauma következtében, továbbá tizennegyedik életévét megelőzően bekövetkező súlyos betegség miatt középsúlyos vagy annál nagyobb mértékű,

d) az, aki autista, állapota a személyiség egészét érintő fejlődés átható zavara miatt, az autonómia-tesztek alapján súlyosnak vagy középsúlyosnak minősíthető,

e) az a mozgásszervi fogyatékos, akinek a mozgásrendszer károsodása, illetőleg funkciózavara miatt helyváltoztatása a külön jogszabályban meghatározott segédeszköz (végtag-protézis, ortézis, egy karral működtetett járóeszköz, kerekesszék) állandó és szükségszerű használatát írták elő, vagy a külön jogszabály szerinti mozgásszervi betegsége miatt állapota segédeszközzel eredményesen nem befolyásolható,

f) állapota kromoszóma-rendellenesség miatt súlyosnak vagy középsúlyosnak minősíthető (Williams szindróma)
és ez a fogyatékos állapot tartós vagy végleges, továbbá a fogyatékos személy önálló életvitelre nem képes, vagy mások állandó segítségére szorul.

Köszönjük a megértést!
Üdv,
FOO
ORFŰI MÁSNAP 2014. 06. 17.
VILÁGSZENZÁCIÓ! Ilyet még tényleg nem látott a világ! A Made in Pécs szerkesztősége Orfűi Másnap címmel napilapot készít a Fishing on Orfűn a fesztiválozóknak. Keressétek a rikkancsokat a fesztivál területén és környékén!
Kispál-nap koncertfilm 2014. 06. 16.
MEGLEPETÉS!! A teltház örömére megmutatjuk nektek a tavalyi Kispál és a Borz-emléknapon készült koncertfilmet!

Merthogy 2013. június 19-én több mint húsz produkció tisztelgett átdolgozásaival a legendás zenekar előtt, a majd négy órás gálán közel 50 Kispál-sláger hangzott el. A most közzétett verzió másfél órában idézi meg az este legjobb pillanatait, a szokásos fishinges-hangulatban.

Nézzétek / halgassátok sok szeretettel!

TELTHÁZ 2014. 06. 13.
Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy történetünk során először, a Fishing on Orfű fesztiválra már elővételben MINDEN JEGY ELKELT!!! KÖSZÖNJÜK!
Elővételes jegyek 2014. 06. 10.
Kedves Mindenki! A pénteki napijegyek is elfogytak! Csütörtökre és szombatra még kb. 200 db napijegy áll rendelkezésre és kb. ugyanennyi 3 napos bérlet érhető még el. Ha szeretnél jönni a fesztiválra, vedd meg a jegyedet MOST!

http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46066
Nótakaraoke 2014. 06. 09.
Kuriózum a Fishingen!! Szereted a nótákat? Nálunk lehetőséged lesz kipróbálni magad egy profi cigányzenekar szólistájaként - ez a NÓTAKARAOKE! A Borfalu színpadon minden este 17:00 és 23:00 órakor indulhat a nótázás! Jelentkezz már most!
Nótalista
Jelentkezés

<< Previous 1 2 3 Next >>

Content Management Powered by CuteNews