FOO2015 - Elfogytak a bérletek 2015. 01. 29.
Kedves Mindenki!

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a 2015-ös Fishingre a 3 napos bérletek is elfogytak!

Jövő szerdán, tehát február 4-én 14:00-kor közzétesszük a fesztivál zenei programját, majd aznap délután 16:00-kor megkezdjük a csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek értékesítését. Ezen napokra 1000-1000-1000 db napijegyet teszünk elérhetővé a Ticketportal országos hálózatában (www.ticketportal.hu), más jegyeket nem bocsátunk kereskedelmi forgalomba, tehát a helyszínen sem lesz jegyárusítás.

Köszönjük a megtisztelő bizalmat, öröm nektek fesztivált csinálni!!!
A FOO csapata
Orfűi lakosok kedvezménye 2015. 01. 29.
Az orfûi lakosok a fesztivál ideje alatt a helyszínen (- és kizárólag ott) féláron vásárolhatnak jegyet személyi igazolvány ÉS lakcímkártya felmutatásával. Ideiglenes lakcímkártyát nem fogadunk el. A karszalag a helyszínen azonnal felkerül a kedvezményre jogosult csuklójára, az semmiképpen sem ruházható át.
FOO2015 - 0. nap - TELTHÁZ 2015. 01. 22.
Kedves Fishingesek, kedves mindenki! Teltházas a nulladik nap!!

Tavaly csupán áprilisban következett be az, ami idén már most: Nagy örömünkre szolgál, hogy minden 4 napos bérlet, valamint az összes szerdai napijegy elkelt!! 3 napos bérletből még kb 500 db-ot tudtok vásárolni, február elején pedig közzétesszük a fesztivál zenei programját és megkezdjük a csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek árusítását - mindegyik napra 1000 db-ot. Ezeken kívül más jegyek nem kerülnek forgalomba!

Továbbra is szeretnénk hangsúlyozni: NEM adunk el több jegyet, mint amennyien jól tudjuk magunkat érezni a kempingben. A fesztivál egyik legfontosabb védjegye a családias, barátságos jelleg, ezen nem változtatunk. Kérünk mindenkit, hogy jövőre vegye meg időben a jegyét!!

Köszönjük a megértést:
A FOO csapata
Fogyatékkal élők kedvezménye 2015. 01. 22.
A Fishing on Orfű fesztivál fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők kedvezményesen látogathassák a rendezvényt: ők maguk, valamint egy kísérőjük féláron válthatnak belépőt a helyszínen. A lehetőséget viszont tényleg azok számára szeretnénk biztosítani, akik súlyos fogyatékkal élnek: látási / hallási/ mozgási / értelmi / autizmussal kapcsolatos / kromoszómális / vagy ezek halmozott fogyatékosságaival. A kedvezményes jegyeket kizárólag a helyszínen lehet megváltani és kizárólag a fogyatékossági támogatási igazolás felmutatásával. Tehát magasabb családi pótlékra jogosító igazolást, kedvezményes utazásra jogosító igazolást, bármilyen egyéb igazolványt NEM fogadunk el, kizárólag a Magyar Államkincstár által kiadott fogyatékossági támogatási igazolást.

A FOO csapata

Zenekari jelentkezéssel kapcsolatos információ 2015. 01. 22.
Nagyon köszönjük, hogy ennyien elhalmoztok jelentkezési kérelemmel. Amit fontos tudnotok: A Fishing on Orfű fesztivál meghívásos alapon működik, a szervezők keresik meg azokat a produkciókat, amelyeknek fellépési lehetőséget szeretnének felajánlani. A szervezők figyelik az aktuális könnyűzenei történéseket, de természetesen nem tudhatnak minden zenekarról, ezért szívesen fogadunk minden jelentkezést az info@fishingonorfu.hu címre, de választ /megkeresést csupánakkor fogtok kapni, ha a fesztivál fellépési lehetőséget ajánl.

A FOO csapata
Fishing on Orfű – Te mit csinálsz 2015. június 17-20-ig? 2014. 11. 27.
A jövő évi Fishing on Orfű fesztivál 2015. június 17-20-ig kerül megrendezésre, a nulladik napon továbbra is a Kispál és a Borz játszik, a bérletek jövő hétfőtől kaphatóak. Továbbá itt az idei fesztivált megörökítő Fishing-hangulatvideó is!

December 1-től lehet jegyeket vásárolni a 2015-ös Fishing on Orfűre, év végéig kedvezményes áron. A fesztivál nulladik napján – tehát június 17-én – jövőre is a Kispál és a Borz lép fel. Az idei első karrier-áttekintő koncert a Bräutigam Gábor kiválásáig tartó időszakból szemezgetett, 2015-ben a ’94-’98-ig terjedő időszak következik, tehát a Sika, kasza, léc, Ül, Bálnák, ki a partra és Holdfényexpressz lemezek legjobb dalai.

A zenekar rendkívüli kiadvány-sorozattal dokumentálja a 3 éven át tartó tematikus visszatérést. Minden decemberben díszdobozban, hangzásában feljavítja adja ki lemezeit, ráadásul a csomagba az adott év Fishinges Kispál-koncert dvd-je is bekerül. Az első, december 10-től megvásárolható kiadvány az első 4 újramasterelt sorlemezt, valamint az idei orfűi koncert dvd-jét tartalmazza. További információ: https://www.facebook.com/kispalesaborz

A fesztivál örömmel jelenti be Nagyszoba névre keresztelt audiovizuális projektjét, amelyet 2015 elején indít be. A Nagyszoba egy olyan tér, ahol a zenekarok ugyanazon - többnyire nem hétköznapi -  tárgyak segítségével szólaltatják meg dalaikat. “Továbbra is szeretnénk olyan zenekarokra felhívni a figyelmet, akiket értékesnek tartunk, de még nem ismertek széles körben. Viszont nem tehetségkutatós keretek közé helyeznénk őket, hanem egy olyan szobába, ahol nem megszokott eszközökkel kell zenélni. Például sörösüvegeken vagy poharakon, a groove pedig lehet akár egy ajtócsukódás vagy papírtépés. Ha kimozdítunk egy zenekart a komfortzónájából, nagyon érdekes dolgok születhetnek.” – mondta el Lovasi András, a fesztivál egyik ötletgazdája. Kezdetben a projekt meghívásos alapon működik majd, március közepétől pedig videósorozatként kerül bemutatásra. A Nagyszoba helyszínként is jelen lesz a 2015-ös Fishingen, ahol bárki kipróbálhatja majd magát, “szobazenészként”.

Végül, sok szeretettel mutatjuk be a látogatók idei képeiből összevágott Fishinges hangulatvideót, melyet az Óriás zenekar Kicsikét c. dala fest alá: http://youtu.be/6kAwtkIZBiM

Jegyinformáció:
Az első 1000db 4 napos bérlet – 12.990 Ft

2014. december 31-ig:
Június 17-i (Kispál és a Borz) napijegy (3000db) 5.990 Ft
4 napos bérlet (2500 db) 14.990 Ft
3 napos bérlet (2000 db) 11.990 Ft

2015.  január 1-től:
Június 17-i (Kispál és a Borz) napijegy 6.990 Ft
4 napos bérlet 15.990 Ft
3 napos bérlet 13.990 Ft

A további napijegyek értékesítését a fesztivál zenei programjának bejelentésekor, várhatóan 2015 márciusában kezdjük meg. Jegyek kaphatóak a Ticketportal országos hálózatában valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

!!! LÉGY TE IS A FISHING FOTÓSA !!! 2014. 06. 20.
Fotózd te is a fesztivált, örökítsd meg itteni élményeidet! A Fishingen készült hangulatképeidet #foofeszt14 hashtag-gel töltsd fel Facebookra, Instagramra, vagy küldd el nekünk a szepkepek@fishingonorfu.hu címre, így te és a barátaid is szerepelhetsz majd a fesztivál élményösszefoglalójában!!

Ja, és kövess minket Instagramon is! :)
http://instagram.com/fishingonorfu
TÓ-ÁT-UG-RÁS! 2014. 06. 18.
Rátgéber az idén a tudomány segítségével próbálkozik!

Habár elfogytak a jegyek az összes napra, a szervezők kedveskednek egy olyan programmal csütörtökön, melyet mindenki láthat.

Szörftelep - csütörtök 15 h – Tóátugrás + Tudósok koncert (a belépés ingyenes)

Rátgéber László nemes tóátugrási kísérletének hagyománnyá nemesedett performanszát, amely a Fishing On Orfű fesztivál egyik védjegye is immár, az egész ország ismeri és szereti. Sőt, már azon sem csodálkoznánk, ha a Monthy Python csapat Gyémánt Loch Ness-i Szörny Díjjal jutalmazná a kiváló produkció szellemi atyját és egyszemélyes kaszkadőrét. Erre azért is van idén jó esély, mert Rátgéber László ezúttal új koreográfiát tervez. Egykori padtársát, a festő-zenész-író drMáriást hívja segítségül, valamint kitűnő zenekarát, a Tudósokat, akik nem csak asszisztálni fogják a tóátugrás sikerét, hanem alkalmi multimédia erotikus operaműsort is előadnak majd az összejött nagyérdemű sokkolására, sőt, várhatóan Rátgéber László is fellép majd velük a sikeres tóátszárnyalást követően.

A Tudósok napjaink dadaista szupergrupja, melyben Tövisházi Ambrus, a Péterfy Bori and Love Band vezetője billentyűzik, Endrei Dávid, a Brains csillaga basszusgitározik, Jeli Gergely, a Dunakanyar legjobb ütőse dobol, míg az alapító drMáriás pedig énekel, szaxofonozik és trombitál.

Vendég : Lovasi András (Rátgéber László tóátugrás edzője), akit nem csak a tóátugrás felkészítéséről, hanem a szerdai Kispál és a borz buliról, sőt szerelmi életéről is lehet majd kérdezni.

Extra lehetőség : a sikeres tóátugrás után, Brautigam Gáborral fürdőruhás és nélküli közös fotókat lehet majd készíteni.

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Content Management Powered by CuteNews