Napijegyek 2014. 05. 16.
Hölgyek és Urak, a friss és ropogós napijegyek (a 0. nap kivételével) már kaphatóak is a Ticketportal országos hálózatában, valamint itt: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46066
Off-program jelentkezés 2014. 05. 13.
Kedves Mindenki!
Ezennel elindítottuk a fesztivál off-programjaira a jelentkezéseket. Nézelődjetek a programok között, Fröccstúrától a sporton át idén is rengetegféleképpen kapcsolódhattok ki nálunk!
Minden info és jelentkezés itt!
Baranya Aranya 2014. 05. 12.
Drága Fishingesek!
Ezennel örömmel mutatjuk be nektek a fesztivál idei hivatalos klipjét, ami a Soerii & Poolek feat. Halott Pénz Verd ki a fejedből c. dalára készült. Szerintetek is a Fishing Baranya aranya?? Alig egy hónap és fesztivál - nemsokára találkozunk!!

Utolsó utáni lehetőség 2014. 05. 06.
MEGLEPETÉS - és egyben utolsó utáni lehetőség!!! A Fishing on Orfű főtámogatója, az OTP Simple 300 darab 4 napos bérletet ajánl fel féláron azoknak az OTP Simple kártyatulajdonosoknak, akik a leggyorsabban regisztrálnak a www.otpsimple.hu oldalon. HAJRÁ!!
0. nap - TELTHÁZ! 2014. 04. 16.
Sziasztok!

Örömmel jelentjük be, hogy a 0. napon már biztosan teltház lesz az idei Fishingen, hiszen mind a 0. napi napijegyek, mind a 4 napos bérletek elfogytak. A fesztiválra továbbra is válthatóak 3 napos bérletek, a csütörtöki / pénteki / szombati napijegyek árusítását pedig leghamarabb májusban indítjuk el.

És egy kis magyarázat a 0. nappal kapcsolatban: Mindannyian tudjátok, hogy a fesztivál nézőkapacitása korlátozott - a Fishing pont attől élhető, hogy nincs több ember, mint amennyi jól tudja magát érezni. A Kispál és a Borz koncertjének napjára árusított napijegyek, valamint a 4 napos bérletek összességében elérték ezt a határt - ilyen egyszerű a képlet. A jegyeket tavaly november óta meg lehetett váltani - kérjük értsétek meg, hogy nem engedhetünk be több embert, mint amennyi biztonságosan tud szórakozni és nem okoz tömegnyomort.

3 napos bérletek itt vásárolhatóak: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46066
A jegyek állása 2014. 04. 11.
Kedves Mindenki!

Habár a 0. napi napijegyek elkeltek, még 500 db 4 napos bérletet tudnak vásárolni azok, akik mindenképpen ott szeretnének lenni a Kispál és a Borz (Original) koncertjén.

Ezen felül még 2000 db 3 napos bérlet áll rendelkezésre.
A csütörtöki / pénteki / szombati napijegyek értékesítését leghamarabb májusban kezdjük meg.

Jegyvásárlás itt: http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46066

Köszönjük a figyelmet!
Új weblap, program, sátorhelyek 2014. 04. 09.
Drága Fishingesek! Böngésszetek kedvetekre a fesztivál MEGÚJULT HONLAPJÁN!
Felkerült rengeteg hasznos információ, többek között a részletes zenei program is. A 0. napon is számos fellépővel kedveskedünk - a Kispál és a Borz (Original) koncertjén túl!!

Elindítottuk a sátorhelyek értékesítését is. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a 0. napi napijegyek már csak korlátozott számban kaphatóak! Aki ilyet szeretne, az vásárolja meg jegyét mielőbb! A vásárláshoz katt IDE.
annabarbi – újra 2014. 04. 07.
Újra összeáll a 2000-es évek elejének egyik meghatározó underground gitárzenekara, az annabarbi. A fõvárosi kvartett mindösszesen két koncertet ad 2014 júniusában, amiből az egyik Fishing on Orfû fesztiválon lesz!

Az annabarbi megalakulása után viszonylag hamar a független gitárzenei színtér egyik zászlóshajójává vált. A 2001-ben alapított formáció 2005 júniusában búcsúzott a közönségtõl, e rövid idő alatt mégis óriási hatást gyakorolt az alternatív színtérre.

Az annabarbi visszatérése csupán a Fishinges, valamint egy fővárosi fellépésre korlátozódik, nincsenek távlati tervek, a négyes nem dolgozik új dalokon. A koncerteken viszont elhangzik majd jópár, a zenekar utolsó idõszakában született, felvételen nem szereplõ dal is.

2014. június 19. csütörtök, Fishing on Orfű fesztivál, 21:30

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Content Management Powered by CuteNews