letlive. a Fishingen! 2014. 02. 07.
Egy jó hír a keményebb zenék kedvelőinek: idén fellép nálunk a letlive., a Los Angeles-i poszt-hardcore színtér legaktuálisabb zenekara.
A 2002-ben alakult, eddig három lemezzel bíró formáció olyan zenekarokkal is turnézott már, mint a Deftones vagy az Enter Shikari. A letlive.már többször járt hazánkban, de ez lesz az első szabadtéri fesztiválfellépésük Magyarországon. A kirobbanóan energikus koncertjeiről híres csapat június 19-én, csütörtökön lép fel a fesztiválon.

Elindult a jegyelővétel 2013. 11. 15.
Kedves mindenki! Ahogy ígértük, a mai nappal elindítjuk a 2014-es Fishing on Orfű jegyértékesítését. A Kispál Originál koncert belépője valamint a 3 és 4 napos bérletek december 31-ig akciós áron kaphatóak a Ticketportal országos hálózatában!
http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46066
Újra összeáll a Kispál és a Borz 2013. 11. 05.
Újra összeáll az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb hazai formációja, a Kispál és a Borz. 2014-től évente egyszer, kizárólag a Fishing on Orfű nulladik napján ad majd összesen 3 tematikus koncerteket a zenekar.

A következő 3 évben a Kispál és a Borzról szól majd a Fishing on Orfű fesztivál nulladik napja. A legendás zenekar időrendben játssza el slágereit: először a Bräutigam Gábor kiválásig tartó időszak kerül terítékre, 2015-ben a ’94-’98-ig terjedő időszak dalaiból válogatnak majd, míg 2016-ban az utolsó sorlemezek legfontosabb dalai, valamint a sorlemezen meg nem jelent dalok hangzanak majd el Orfűn.

Évekre lebontva az alábbi lemezekből válogat a zenekar:

2014: Naphoz holddal, Föld, kaland, ilyesmi, Ágy, asztal, tv, valamint a Sika, kasza, léc bizonyos dalai
2015: Sika, kasza, léc, Ül, Bálnák, ki a partra, Holdfényexpressz
2016: Velőrózsák, Turisták bárhol, Én, szeretlek, téged + nagylemezen már meg nem jelent szerzemények

A zenekar minden évben 1-2 új dalt tervez megjelentetni az aktuális koncertek beharangozásaképpen. Ám a Kispál nem lesz aktívan működő formáció: a 3 tematikus koncerten kívül nem tervez több magyarországi koncertet a zenekar.

Lovasi András hangsúlyozta: a tagság egyet értett abban, hogy közös cél, elképzelés híján nem állnak újra színadra. Egy nagy, ‘best of’-jellegű visszatérést biztosan visszautasítottak volna, ám a tematikus koncertek ötlete minden tagnak szimpatikus volt. Ráadásul az eredeti felállásból Kispál András és Bräutigam Gábor örömzenélés céljából már többször is összejött a próbateremben, ahol a közelmúltban Lovasi András is csatlakozott hozzájuk.

A 2014-es Fishing on Orfű fesztiválra bérletek és a nulladik napi Kispál-Originál koncertre november 15-től kaphatóak a Ticketportal országos hálózatában.

<< Previous 1 2 3 4 Next >>

Content Management Powered by CuteNews