AUGUSZTUS VÉGÉRE KERÜL A FISHING

AUGUSZTUS VÉGÉRE KERÜL A FISHING
AZ ÚJ DÁTUM: 2020.08.26-27-28-29.

Kedves Fishingesek, drága közönségünk!

Eljött az idő, hogy bejelentsük: a júniusi Fishinget - a kialakult járványügyi helyzet súlyosságát látva - el kell engednünk. Az elmúlt hetekben minden erőnkkel azon voltunk, hogy átszervezzük a fesztivált egy későbbi időpontra. Nagy szeretettel jelentjük be, hogy a Fishing új dátuma 2020. augusztus 26-27-28-29.

Az új zenei programot már megtaláljátok a weboldalunkon, mi nagyon örülünk, hogy minimális változtatásokkal sikerült átszervezni az eredeti felhozatalt a nyár végére.

A már megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek az új időpontra. Akinek nem lesz megfelelő az új időpont, az természetesen visszaválthatja majd a jegyét - májusban nyilatkozhattok majd mind a jegyek visszaváltásával, mind a napijegyek esetleges cseréjével kapcsolatban. A további részletekkel még áprilisban jövünk, addig is szeretnénk kérni türelmeteket, megértéseteket! Abban viszont már most biztosak lehettek, hogy minden jegyvásárlónk méltányos eljárásban fog részesülni!

Teljes szívvel reméljük, hogy a korlátozások hamarosan feloldásra kerülnek és augusztus végén már biztonságban összejöhetünk Orfűn. Mi ebben hiszünk, így készülünk, szóval legyetek kedvesek ti is újratervezni velünk a nyár végére, ha tehetitek! ;) És persze nagyon reméljük, hogy jól vagytok ezekben a kihívásokkal teli időkben! Legyetek kedvesek továbbra is betartani az egészségügyi előírásokat - és akkor tényleg már csak egy picivel kell többet várni az idei Fishingre, mint ahogy megszokhattuk! :)

Kitartást és jó egészséget kívánunk nektek és szeretteiteknek!

A Fishing csapata