Közlemény a jegyértékesítés kapcsán

Nagyon szépen köszönjük, hogy majdnem az összes rendelkezésre álló fesztiválbelépőnket megvettétek fél nap alatt! Ugyanakkor rettenetesen sajnáljuk, hogy sokan kellemetlenséget tapasztaltatok a vásárlás során, voltak, akik vásárolni sem tudtak. Megkértük a Tixát, hogy adjanak ki hivatalos közleményt a problémák kapcsán, ezt a poszt végén olvashatjátok.

A pénteki napijegyek időközben elfogytak, bérletekből pár darab kapható már csak. A kempingjegyek a tegnapi leállások után újra kaphatók.

Nagyon jól esik ez az elképesztő érdeklődés, amit irányunkba mutattok, ugyanakkor a vásárlás során tapasztalt kellemetlenségeket rettenetesen sajnáljuk.
Barátsággal: a FOO csapata


A Tixa közleménye:
“Kedves Fishing Rajongók!

A tegnapi nap során a Fishing on Orfű sátorjegyek értékesítésénél a kevés rendelkezésre álló helyre érkező nagy számú rendelés kezelése során technikai hiba keletkezett a Tixa rendszere és azt kiszolgáló fizetési rendszer között. Emiatt az egész oldal működése lelassult, bizonyos időszakokra leállt és egyes tranzakcióknál a sikeres fizetés után még nem küldte ki a jegyet és a számlát a rendszerünk, amit hamarosan pótolni fogunk.
A hibát ma reggelre tudtuk elhárítani, jelenleg az érintett vásárlók értesítésén dolgozunk. Minden érintett ügyfélszolgálati levelet megválaszolunk néhány órán belül.

Az elmúlt néhány hónap bennünket is rettenetesen érintett, 700-nál több lemondott eseményt kezeltünk, ami technikai feladatként és lelkileg is nagy kihívás. Ezután pont olyan boldogsággal vártuk a Fishing újraindulást, mint Ti. Az első percekben örültünk, hogy minden rendben alakul és a technikai hiba abban az időszakban keletkezett, amikor a helyre szóló sátorjegyekől már csak néhány darab maradt, ezt nem tudta rendben kezelni a rendszerünk.

Nagyon sajnáljuk az okozott kellemetlenséget!
Találkozunk Orfűn!

üdvözlettel,

a TIXA csapata”