Helyzetjelentés

Helyzetjelentés
Továbbra is bizakodók vagyunk az idei évvel kapcsolatban.

A 2019-ig tartó időszámításban ilyentájt az utolsó simításokat végeztük a fesztivál szervezésével kapcsolatban. Tavaly ilyenkor éppen próbáltunk értelmezni egy világjárvány okozta új helyzetet, bizakodva, pozitív hozzáállással. Idén is hasonló a helyzet, ugyanakkor mégis picit más. Vagy legalábbis bízunk benne, hogy tud más lenni, mint egy éve.

Ahogy a legtöbb ember életét, úgy a miénket is teljes mértékben felforgatta a vírus. A rendezvényszervezés, a zenélés vagy az ahhoz kapcsoldó számos szakma kis túlzással egy éve nem létezik. Ezért talán érthető: mi mindent szeretnénk megtenni azért, hogy visszakaphassuk a régi életeinket.

Továbbra is bizakodók vagyunk az idei évvel kapcsolatban. Az elmúlt hónapokban végiggondoltuk és kidolgoztuk az összes lehetséges forgatókönyvet, ami 2021-ben várhat ránk. Azt gondoljuk, hogy amennyire lehet, felkészülten várjuk a tavaszi fejleményeket. Ez azért is fontos, mert hamarosan döntenünk kell a Fishing júniusi dátumáról. Semmit sem szeretnénk jobban, mint hogy biztonságos körülmények között összejöhessünk Orfűn. Reméljük, hogy ti is így gondoljátok!

Viszont a véleményetek is nagyon érdekel minket, több témakörben is, ezért a következő napokban szeretnénk feltenni pár kérdést a Facebook oldalunkon a kialakult helyzettel kapcsolatban. Mert számít, hogy mit gondoltok.