A véleményetekre vagyunk kíváncsiak

A véleményetekre vagyunk kíváncsiak
Elsőként az oltásról lesz szó.

A tegnapi posztunk után szeretnénk konkrét kérdésekkel fordulni hozzátok a jelenlegi helyzet kapcsán. Köszönjük, hogy ilyen sokan kifejeztétek a véleményeteket a fesztivál dátumával kapcsolatban - viszont első körben még nem erről szeretnénk benneteket kérdezni.

Elsőként az oltásról lesz szó. Mielőtt tovább olvasnátok, fontos leszögeznünk, hogy természetesen tiszteletben tartjuk mindenki véleményét a témában. Ugyanakkor kérjük, hogy ti is tartsátok tiszteletben egymás gondolatait. Bár ezt, ismerve a közönségünket, talán nem is kell kérni.

Azért fontos beszélni az oltásról, mert lehetséges, hogy a mi megvalósíthatóságunk is ettől függ majd. És azt is ki kell jelentenünk: ha ilyen módon biztonságosan jöhetünk össze egy Fishing méretű tömegrendezvényen, akkor természetesen mi is támogatjuk ezt a megoldást.

Ugyanakkor azt is szeretnénk, ha láthatóvá válna, hogy a Fishing közönsége, ez a kitartó és támogató közösség hogyan áll az oltás kérdéséhez. És szeretnénk, ha ez a minket reprezentáló eredmény bárki, de leginkább a döntéshozók számára is azonnal hozzáférhető lenne.

Ezért arra kérjük a Fishing jegyvásárlóit, elkötelezett látogatóit, hogy a válaszuknak megfelelő EMOTIKONNAL REAGÁLJanak a Facebookon közzétett posztunkra - a POSZTÉRT KATT IDE.

● LIKE: már regisztráltam oltásra VAGY már beoltottak VAGY már átestem a betegségen ÉS a védettségem időszakában mennék tömegrendezvényre● LIKE: már regisztráltam oltásra VAGY már beoltottak VAGY már átestem a betegségen ÉS a védettségem időszakában mennék tömegrendezvényre

● SZÍV: már regisztráltam oltásra VAGY már beoltottak VAGY már átestem a betegségen DE a védettségem időszakában sem mennék tömegrendezvényre

● ÖLELÉS: nem oltatom be magamat ÉS belátható ideig tömegrendezvényre sem mennék

● VICCES: nem oltatom be magamat DE ha lehetséges, mennék tömegrendezvényre

Természetesen ha nem szeretnéd kifejezni a véleményedet, akkor ne reagálj erre a posztra. Ugyanakkor nagyon szépen köszönjük mindenki válaszát, aki kifejezi az álláspontját!

UI: Tudjuk, hogy a június közel van és sokak átoltottsága / védettségének kialakulása addigra nem valósul meg. És természetesen kizárólag az aktuális szabályozásoknak megfelelő módon fogunk fesztivált szervezni. A fenti kérdésünk csupán az általános hozzáállásotokat szeretné felmérni.