Újabb kérdésünk van hozzátok

Újabb kérdésünk van hozzátok
... egy esetleges júniusi pluszrendezvénnyel kapcsolatban.

Ahogy nemrégiben írtuk, a jelenlegi rendkívüli helyzetben egy csomó fontos dologgal kapcsolatban kíváncsiak vagyunk a véleményetekre. Egy kérdést már fel is tettünk a járványhelyzet és az oltás kapcsán, most jöjjön a második.

A második kérdésünk egy esetleges júniusi pluszrendezvénnyel kapcsolatos, amit akkor hívnánk életre, ha a ‘rendes’ Fishing on Orfű augusztusra tolódna. Egyelőre hívjuk miniFishingnek.

A háttérről, tök őszintén: ha idén is Fishing nélkül telik el a nyár, az a fesztivál végét is jelentheti. Tudjuk, hogy egyelőre mindenki derülátó az augusztussal kapcsolatban, ám kizárólag erre a derülátásra hagyatkoznunk felelőtlenség lenne. Ugyanis, ha bármilyen okból mégsem lehet tömegrendezvényt tartani a nyár végén, akkor (ismét) két szék közé esünk, aminek beláthatatlan következményei lehetnek.

Szóval ha a nyár elején még nem lehet ‘rendes’ Fishinget tartani, ám bizonyos korlátozásokkal engednek tömegrendezvényt szervezni, akkor azzal a lehetőséggel nekünk meg kell próbálnunk élni. Ezért kell beszélnünk egy esetleges miniFishingről.

Természetesen ez nem a már megszokott Fishing on Orfű lenne, hiszen kevesebb ember vehetne részt rajta, kevesebb zenekar lépne fel, kevesebb lenne a zenei helyszínek és az egyéb programok száma. Ugyanakkor a terveink szerint nagyon is hasonló életérzés lenne rá jellemző, hiszen mi szerveznénk, az orfűi Panoráma Campingben lenne, az eredeti fesztivál időpontjában. Es a legfontosabb: ti, a világ legjobb közönsége lennétek a publikum.

Összefoglalva, a miniFishing
- egy új rendezvény lenne
- az eredeti júniusi dátumon
- abban az esetben szerveznénk meg, ha a nagyfesztivált augusztusra kellene halasztani
- külön jegyeket és bérleteket árulnánk rá
- az épp aktuális szabályozásoknak megfelelve szerveznénk meg.

És akkor jöjjön az a rész, ahol arra kérjük a jegyvásárlóinkat, vendégeinket, hogy az emotikonok segítségével mutassák meg nekünk, MIT TENNÉNEK, HA a nagy Fishing augusztus végére tolódna - ezúttal is Facebookon várjuk a válaszaitokat, IDE KATTINTVA.

● LIKE: Van Fishing-bérletem (ami ebben az esetben augusztusra lesz érvényes), de eljönnék a júniusi miniFishingre is.
● SZÍV: Van Fishing-bérletem, de csak augusztusban jönnék Orfűre, a rendes fesztiválra. A júniusi kisfesztet kihagynám.
● ÖLELÉS: Még nem vettem Fishing-bérletet, de érdekelne a júniusi minifeszt, eljönnék a miniFishingre.

Nyilván egyelőre csak a szándékaitokról tudtok nyilatkozni, hiszen sok még a bizonytalanság mind a jövővel, mind a rendezvénnyel kapcsolatban. Mi sem tudjuk, hogy a kisrendezvény hány napos lenne, hogy hány fellépője lenne vagy hogy pontosan mennyibe kerülne a belépő, hiszen mindezek nagyban függnek majd az éppen érvényben lévő korlátozások mértékétől. Viszont legyetek kedvesek és nyilatkozzatok, mert a szándékaitok nagyon is érdekelnek bennünket!

Előre is nagyon szépen köszönjük a válaszaitokat!