Bor

A Fishingről szinte mindenki tudja, hogy borkínálatát a legjobb és legfontosabb regionális borászok biztosítják - közel 20 pincészet települ ki a fesztiválra. Nálunk a Baranya és Tolna megyei pincészetek közül a kisebbek is bemutatkoznak, és a gasztrofesztiválokon túl pedig szinte egyedül a Fishingről mondható el, hogy a vendégek a borászoktól direkt kaphatják a finom italokat,  hiszen azok jelen vannak, rendelkezésre állnak, eseményeket tartanak, néha-néha még koccintanak is a látogatókkal. :)

Tehát a Fishing nem csak terméket, de élményt és szolgáltatásokat is nyújt a borkedvelőknek, érdemes csak a rendkívül gazdag Off-program kínálatunk borokhoz kapcsolodó programjara gondolni, köztük is ott a legnépszerűbb Hosszúlépés ‘tókerülő’ Fröccstúra.

 

Sör

A Fishingen idén már 5 kíváló sör közül választhatnak a látogatók, amelyek között van kíváló magyar sör, prémium cseh sör, barna sör, búzasör és cider is (Dreher, Dreher Bak, Pilsner Urquell, Kingswood cider, HB Hofbräu München búza).

Népszerű sörtúráink során az érdeklődők megkóstolhatják a helyi Magyarhertelendi Sörfőzde különlegességeit is.

 

Kávé

Az ország leghíresebb prémium kávéházának, a szekszárdi A kávé házának köszönhetően a fishingen idén is biztosítjuk a minőségi kávézás lehetőségét. A kávé háza képzett baristákkal érkezik, akik a kávéfogyasztás kultúrájával, történetével is megismertetik az érdeklődőket, komoly kávékínálatot felvonultatva.

 

Aki egyéb minőségi iatlokra, szeszekre, röviditalokra, pálinkakülönlegességekre vágyik, a Fishingen az sem fog csalódni!