Közelebb kerül a Fonó Zeneudvar!

Közelebb kerül a Fonó Zeneudvar!

Jó hírünk van: a Fonó Zeneudvar beköltözik Orfű központjába, a Medvehagyma Házba! Mindössze 10-15 percet kell sétálnod a kempingből Lajkó Félix, Dresch Mihály, vagy pl. a Cimbaliband koncertjéért, amelyek ráadásul a Medvehagyma Ház stégén, festői környezetben kerülnek megrendezésre :) A koncerteken túl minden nap szabadegyetem, folkkocsma és este zárásként táncház vár rátok!
MÁR CSAK 1 HÓNAP! :)

MÁR CSAK 1 HÓNAP! :)

Soha ennyi fellépőnk nem volt még, mint idén, a jubileumi évben - alig fért rá mindenki a plakátunkra :) Nemsokára találkozunk, mi már nagyon várjuk!
98%

98%

NE MONDJÁTOK, HOGY NEM SZÓLTUNK!!! 2 hete 90%-on álltunk, ez pedig már a célegyenes: ha jönnél a jubileumi Fishingre, akkor lehet, hogy ez az utolsó esély!
Elfogytak a szombati napijegyek

Elfogytak a szombati napijegyek

HOHÓ!! A keddi nap után már a szombat is teltházas az idei Fishingen! Köszönjük szépen :) Az utolsó 4 napos bérletekre, valamint pár szerdai, csütörtöki vagy pénteki napijegyre még lecsaphattok, ha jönnétek! Aki lemarad, kimarad...
Itt a Nagy Fishing-Archívum!!

Itt a Nagy Fishing-Archívum!!

A Fishing 10. szülinapja alkalmából végre összeállítottuk a fesztivál teljes zenei archívumát az összes fellelhető hang- és videofelvételből, a kezdetektől egészen 2016-ig. A nagy videótárunkban évekre lebontva kalandozhatjátok végig a fesztivál eddigi történetét; ez a mi szülinapi ajándékunk Nektek! Jó böngészést, jó zenehallgatást kívánunk!!!
Egyasszony

Egyasszony

A kellékes pótlásaként egy másik kimagasló monodrámát, Tenki réka egyszemélyesét, az Egyasszony c. darabot sikerült elhoznunk a FOO Színházkertbe. A jegyek már kaphatók!
90%

90%

JUHÚÚÚ!!! A fesztiválbelépőink 90%-a elkelt!! A jubileumi Fishingre gyorsabban fogynak a jegyek, mint valaha - ha a maradék 10%-ba szeretnél kerülni, ne halogasd tovább a vásárlást!
Offprogram-jelentkezés

Offprogram-jelentkezés

A Punnany Massif és Varga Livius már tuti, hogy fröccstúrát vezet, Ganxsta Zolee és a Kispál-Dióssy-Lecsó trió pedig sörtúráztatni fog a jubileumi Fishingen! A többi túravezetőt és minden más off-programot május 3-án 17:00-kor jelentünk be - ekkor indul a jegyértékesítés is, szóval nem árt beírni a naptárba, ha nem szeretnétek lemaradni!
Elmarad A kellékes

Elmarad A kellékes

FOO Színházkert programváltozás! Sajnálatos módon A kellékes c. darab elmarad, a már megvásárolt jegyek visszaválthatóak a jegyértékesítőnél a fesztivál kezdetéig vagy felhasználhatóak az új darabra - merthogy természetesen a kieső elődást pótoljuk, az új csütörtök esti darabot pedig hamarosan bejelentjük.
4 új zenekar

4 új zenekar

A jó hírünk az, hogy 4 remek zenekart jelenthetünk be, akik szintén ott lesznek a jubileumi Fishingen. Mindezt viszont azért tehetjük meg, mert sajnos rajtunk kívülálló okokból idén nem lesz Nótakaraoké a Borfaluban. Reméljük, hogy azért így is jól mulattok majd a Mongooz And The Magnet, Sexepil, Jordán Adél és a Puszi és FIXI 4 koncerteken!