Víziszínpad

Víziszínpad

Megvan, hogy kikre pancsolhattok a tóparti úszószínpadon: The Beans // Bohemian Betyars // Drastik Putto // Vera Jonas Music // Kubalibre // The Luckies // Margaret Island // Mary PopKids // Mocsok 1 Kölykök // Soerii & Poolek // Üllői Úti Fuck
Kérdőív

Kérdőív

Beledumálnál vagy csak simán visszajeleznél? Mindkettőnek örülnénk! Ráadásul - ha feliratkozol - jegyet nyerhetsz + egyedi akciókat is tervezünk!

Részletes program

ezennel örömmel osztjuk meg veletek a jubileumi Fishing részletes zenei programját! Mindezzel egyidőben elindítottuk a napijegyek értékesítését is.
Teltházas a keddi nap!

Teltházas a keddi nap!

Az 5 napos bérletek után a keddi napijegyek is elfogytak. Tehát a Fishing nulladik napja Lovasi András 50. szülinapi koncertjével már teltházas - nagyon szépen köszönjük!!!
Elfogytak az 5 napos bérletek

Elfogytak az 5 napos bérletek

Elfogytak az 5 napos bérletek - NAGYON KÖSZIIIIIIIIII!!!!! 4 és 3 napos bérletek, valamint keddi napijegyek és sátorjegyek korlátozott számban TOVÁBBRA IS KAPHATÓK. Részletes zenei program és napijegyek hamarosan!
Megünnepelni jó!

Megünnepelni jó!

Hallottátok már a 2017-es Fishing-himnuszt, a hiperkarma official Megünnepelni jó c. vadiúj dalát? Már minden online felületen elérhető!
BUÉK!

BUÉK!

Boldog 2017-et mindenkinek, éljen a tripla szülinapos év! Az idén 5 napos fesztivál keddi napján akusztikus koncerteket láthattok (Csík zenekar, Budapest Bár, Ferenczi György és a Rackajam) valamint Lovasi András 50. szülinapját ünnepeljük egy különleges csendesülős koncerttel, ahol a vendégek között ott lesz Kispál András és Dióssy Ákos is!