90%

90%

JUHÚÚÚ!!! A fesztiválbelépőink 90%-a elkelt!! A jubileumi Fishingre gyorsabban fogynak a jegyek, mint valaha - ha a maradék 10%-ba szeretnél kerülni, ne halogasd tovább a vásárlást!
Offprogram-jelentkezés

Offprogram-jelentkezés

A Punnany Massif és Varga Livius már tuti, hogy fröccstúrát vezet, Ganxsta Zolee és a Kispál-Dióssy-Lecsó trió pedig sörtúráztatni fog a jubileumi Fishingen! A többi túravezetőt és minden más off-programot május 3-án 17:00-kor jelentünk be - ekkor indul a jegyértékesítés is, szóval nem árt beírni a naptárba, ha nem szeretnétek lemaradni!
Elmarad A kellékes

Elmarad A kellékes

FOO Színházkert programváltozás! Sajnálatos módon A kellékes c. darab elmarad, a már megvásárolt jegyek visszaválthatóak a jegyértékesítőnél a fesztivál kezdetéig vagy felhasználhatóak az új darabra - merthogy természetesen a kieső elődást pótoljuk, az új csütörtök esti darabot pedig hamarosan bejelentjük.
4 új zenekar

4 új zenekar

A jó hírünk az, hogy 4 remek zenekart jelenthetünk be, akik szintén ott lesznek a jubileumi Fishingen. Mindezt viszont azért tehetjük meg, mert sajnos rajtunk kívülálló okokból idén nem lesz Nótakaraoké a Borfaluban. Reméljük, hogy azért így is jól mulattok majd a Mongooz And The Magnet, Sexepil, Jordán Adél és a Puszi és FIXI 4 koncerteken!
Az utolsó Kispál-koncert

Az utolsó Kispál-koncert

MÁR CSAK 2 HÓNAP, ÉS FISHING!!! - ennek örömére sok szeretettel osztjuk meg veletek a Kispál és a Borz tavalyi orfűi koncertjét, a visszatérő-trilógia lezárását.
Családbarát a Fishing, jön a Gyermekbirodalom!

Családbarát a Fishing, jön a Gyermekbirodalom!

A Fishing lett az első családbarát fesztivál! A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal közös új helyszínünket, a Gyermekbirodalmat az Orfűi Medvehagymaházban látogathatják majd a családosok. Gyermekmegőrzés, gyerekprogramok, kézműves foglalkozások, színház és koncertek - kicsiknek és nagyoknak. Részletes program hamarosan!
Itt a külső helyszínek részletes programja!

Itt a külső helyszínek részletes programja!

Itt a Fonó Zeneudvar és a FOO Színházkert részletes programja, valamint a jegyértékesítést is elindítottuk :)
Halványlila gőz a FOO Színházkertben

Halványlila gőz a FOO Színházkertben

Besenyő István és kedves neje Margit, Pandacsöki Boborján, Anti bácsi, Zigóta és talán még Tompika is ellátogat hozzánk idén. Te is ott leszel a FOO Színházkertben? Mert a L'art pour l'art Társulat már tuti!
Lajkó Félix a Fonó Zeneudvarban

Lajkó Félix a Fonó Zeneudvarban

Itt a Fonó Zeneudvar első fellépője! Tudtátok, hogy Lajkó Félix kedvenc étele a hal, bármilyen formában? - nem is volt kérdés, hogy ott a helye a Fishing új világzenei/folk helyszínén :)
Külső helyszínek

Külső helyszínek

Ahogy már hallhattátok, a jubileumi Fishing rengeteg új programmal készül a fesztivál területén kívül is :) A még változatosabb felhozatal jegyében egy új folk- és világzenei helyszínt (FONÓ Zeneudvar), egy hangulatos színházat (FOO Színházkert) és egy gyermekhelyszínt (Családok Birodalma) is látogathattok majd Orfű különböző pontjain, a programokban pedig tuti nem fogtok csalódni :)