SÁTOR- ÉS PARCELLAJEGYEK

A fesztivál területén több mint háromezer parcella- és sátorhely került kialakításra. Felhívjuk a fesztivállátogatók figyelmét, hogy a korlátozott szám miatt a foglalásról időben gondoskodjanak!

MINIKABINOK

Aki egy különleges minifaházban szeretne lakni a Fishing ideje alatt, ezt is megteheti: a fesztivál 10 db exkluzív, zárható, matraccal, árammal és világítással ellátott Minikabint bocsát rendelkezésre, amelyek a Civil utcában a 2. nagyszínpad magasságában kerülnek elhelyezésre. 

ERDEI KEMPING

A Fishing új szálláshelyein a kényelem találkozik az eldugott erdei szállások varázsával: az ERDEI KEMPING hat tábort foglal magában a fesztivál feletti erdőben, ahol a csenden és a nyugalmon kívül exkluzív, matraccal és árammal ellátott, előre felállított sátrak várják a madárcsicsergős erdei környezetre vágyó vendégeket. 

EGYÉB TUDNIVALÓK

A fesztivál területére lakóbusszal / lakókocsival beállni nem lehet.

A fesztivál területén található faházak a fesztivál időtartama alatt nem bérélhetőek.

További szálláslehetõségek itt: www.orfu.hu

Mivel Orfű Pécs környékén az egyik legnépszerûbb idegenforgalmi célpont, és a tavalyi évben fesztivál idején a helyszínen már nehéz volt szabad szállást találni, javasoljuk, hogy a vendégházakban és panziókban is idõben foglaljon szállást minden kedves fesztiválra érkezõ!

Mint minden évben, idén is közlekednek majd fesztiválbusz-járatok Orfű és Pécs között, így Pécsen is bátran megszállhattok!