A fesztivál területén több mint kétezer sátorhely áll rendelkezésre. A sátorhely-jegyeket ugyanott lehet megvásárolni, ahol a bérletet, illetve a napijegyet. A sátorhely-jegy ára: 2000 Ft. Felhívjuk a fesztivállátogatók figyelmét, hogy a korlátozott szám miatt a foglalásról idõben gondoskodjanak. Egy sátorhely egy kétszemélyes sátornak elegendõ a fesztivál egész idõtartamára.

Aki egy különleges minifaházban szeretne lakni a Fishing ideje alatt, idén már ezt is megteheti: a fesztivál 10 db exkluzív, zárható, matraccal, árammal és világítással ellátott Minikabint bocsát rendelkezésre, amelyek a Civil utcában a 2. Nagyszínpad magasságában kerülnek elhelyezésre. A minikabinok, csakúgy, mint a sátorhelyek, a Ticketportál országos hálózatában érhetőek el.

A fesztivál területére lakóbusszal / lakókocsival beállni nem lehet.

A fesztivál területén található faházak a fesztivál időtartama alatt nem bérélhetőek.

További szálláslehetõségek itt: www.orfu.hu

Mivel Orfű Pécs környékén az egyik legnépszerûbb idegenforgalmi célpont, és a tavalyi évben fesztivál idején a helyszínen már nehéz volt szabad szállást találni, javasoljuk, hogy a vendégházakban és panziókban is idõben foglaljon szállást minden kedves fesztiválra érkezõ!