PÓTDÁTUM

A 2021-es Fishinget egyből pótdátummal hirdetjük meg, tehát minden megváltott jegy automatikusan érvényes lesz augusztus végére, amennyiben nem lehet tömegrendezvényt tartani júniusban. Ez természetesen igaz a kempingjegyeinkre is. A jegyek csak akkor lesznek visszaválthatók, ha augusztusban sem lehet tömegrendezvényt tartani. 

Azt kértük az orfűi szállásadóktól, hogy legyenek tekintettel a pótdátum okozta különleges helyzetre. Tehát ha júniusban nem tarthatjuk meg a rendezvényt, akkor vagy biztosítsák vendégeink szállásának átfoglalását augusztusra, vagy térítsék vissza a foglalókat, hogy ne érhesse veszteség a Fishingre érkezőket. Titeket arra kérünk, hogy csak olyan helyen szálljatok meg, ahol biztosítják a fentieket!

SÁTOR- ÉS PARCELLAJEGYEK

A sárojegyek értékesítése 2021. januárjában indul. A fesztivál területén több mint háromezer parcella- és sátorhely került kialakításra. Felhívjuk a fesztivállátogatók figyelmét, hogy a korlátozott szám miatt a foglalásról időben gondoskodjanak!

MINIKABNOK

Aki egy különleges minifaházban szeretne lakni a Fishing ideje alatt, ezt is megteheti: a fesztivál 10 db exkluzív, zárható, matraccal, árammal és világítással ellátott Minikabint bocsát rendelkezésre, amelyek a Civil utcában a 2. nagyszínpad magasságában kerülnek elhelyezésre. 

EGYÉB TUDNIVALÓK

A fesztivál területére lakóbusszal / lakókocsival beállni nem lehet.

A fesztivál területén található faházak a fesztivál időtartama alatt nem bérélhetőek.

További szálláslehetõségek itt: www.orfu.hu

Mivel Orfű Pécs környékén az egyik legnépszerûbb idegenforgalmi célpont, és a tavalyi évben fesztivál idején a helyszínen már nehéz volt szabad szállást találni, javasoljuk, hogy a vendégházakban és panziókban is idõben foglaljon szállást minden kedves fesztiválra érkezõ!

Mint minden évben, idén is közlekednek majd fesztiválbusz-járatok Orfű és Pécs között, így Pécsen is bátran megszállhattok!