Fesztiválbuszok és taxi

​Idén is közlekednek majd fesztiválbuszok és fix áras taxik Pécs és a fesztivál bejárata között - további infók hamarosan.

Kisvonat

Természetesen idén is egy kisvonat és egy kabriobusz jár majd a tó körül folyamatosan déltől hajnalig - további infók hamarosan. :)

Orfűre autóval

Autóval a fővárosból: Orfű legegyszerûbben az M7-es autópályáról közelíthető meg Budapestrõl. A siófoki-szekszárdi leágazónál le kell térni, aztán a 66-os számú úton haladjunk tovább, és Oroszlónál vagy Magyarszéknél az Orfű táblánál egyszerûen a jelzett irányba kell kanyarodni. Idõben körülbelül ugyanennyi, ha Pécset az M6-M60-as autópályán közelítjük meg.

Autóval Pécsről: A Pécsről érkezők a 6-os úton Szigetvár irányába (Metro, Kika irányában) elindulva a Makay István úti elágazásnál forduljanak jobbra a Magyarürögi útra. A várost elhagyva 14 km múlva Orfűre érkezünk.

A fesztivál területére nem lehet behajtani autóval, körülbelül 100 m-re a campingtől található egy parkoló.

Busszal

Amennyiben távolsági buszokra esik a választás, azok indulásáról bővebb információt www.menetrendek.hu oldalon lehet találni. Naponta több közvetlen járat indul Pécsről Orfűre. Orfűn több megállója is van a Pécsről érkező/Pécsre induló buszoknak, amelyek körbe mennek a településen. A megállóhelyek: Orfűi elágazás, Orfű iskola, Orfű kistó, Orfű camping bejárati út, Orfű községháza, Horgászfalu I., Horgászfalu II., Horgászfalu III., és Orfű Herman Ottó-tó. 

Kerékpárral

A kerékpárosok régi álma vált valóra, amikor elkészült egy hosszú, összefüggő túraút, amely Pécs és Orfű között húzódik, és amelyen keresztülhaladva biztonságosan, kényelmesen hódolhatnak a kerékpáros kirándulásnak, és élvezhetik az egyedülálló mecseki tájat.

A kerékpárút Pécs külvárosából, az ürögi városrészbõl indul és – végig erdőben haladva – a terepviszonyoktól függően az országúttal jórészt párhuzamosan halad Orfűig. Másfél kilométer hosszú szakaszon vezet az Orfűi tó partján és innen folytatódik Abaliget felé. Ezzel a környék leggyönyörûbb tájait és legérdekesebb látványosságait köti össze, sőt, kerékpározási lehetőséget teremt a Balaton felé is.

– A meglévő kerékpárút hosszúsága: 1115 m

– A kiépített új kerékpárút hossza: 10 296 m

– Kerékpározásra alkalmas kisforgalmú utak: 8720 m

Pécs-Orfű-Abaliget kerékpárút hálózat teljes hossza: 20 131 m