4 napos bérlet

26 990 Ft

2021. 08. 25-26-27-28

Elfogyott

Szerdai napijegy

8 990 Ft

2021. 08. 25.

Elfogyott

Csütörtöki napijegy

8 990 Ft

2021. 08. 26.

Elfogyott

Pénteki napijegy

8 990 Ft

2021. 08. 27.

Elfogyott

Szombati napijegy

8 990 Ft

2021. 08. 28.

Elfogyott

Sátorjegy

4 000 Ft

Egy sátorhely egy kétszemélyes sátornak elegendő a fesztivál egész időtartamára.

Elfogyott

Jegyvásárlásról

Kérjük, hogy a vásárlás előtt figyelmesen olvassátok végig az alábbiakat!

A Fishing on Orfű a jelenleg hatályos rendelet értelmében KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal látogatható, amelyet plasztik kártya vagy applikáció formájában is bemutathatsz. A beléptetéskor a védettségi igazolványon vagy applikációban feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt is fel kell mutatni. Ezen okmányok BÁRMELYIKÉNEK a hiányában a belépést megtagadjuk, jegyvisszatérítés ilyen esetben nem lehetséges.
A hivatalos mobilappot innen töltheted le:
IOS » https://apple.co/3zpaA9z
Android » https://bit.ly/35j42M3

A 18 év alattiak védettségi igazolással rendelkező szülő felügyelete alatt látogathatják a zenés-táncos rendezvényeket: https://bit.ly/3gwKXuZ - 12. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják, védettségi igazolással rendelkező szülő felügyelete alatt. 14. életévüket be nem töltött gyermekek kizárólag védettségi igazolással rendelkező szülő felügyelete alatt látogathatják a rendezvény.

Mindent átgondolva úgy döntöttünk, hogy a fesztivált a meghirdetett pótdátumon, azaz AUGUSZTUS (24)-25-26-27-28-án tartjuk meg.

A Fishing bármennyire is emberléptékű és barátságos fesztivál, megvalósítás szempontjából ez egy nagy és összetett rendezvény, amely nagyságrendileg 1000 ember munkáját és életét érinti, normális esetben majd’ egy évig tart a szervezése. A május 5-től a júniusi nyitásig hátralévő idő rövidségén túl számos további szempontot is figyelembe kellett vennünk, ezek közül a legfontosabb, hogy továbbra sincs kormányzati döntés a zenés, táncos rendezvények megtarthatóságával kapcsolatban. És nem csak a megtarthatósággal kapcsolatban, de az esetleges plusz elvárásokról, járványügyi intézkedésekről sem tudunk semmi konkrétat. Ugyanakkor a döntésünket nagyban segítette, hogy a korábbi felmérésünkre adott válaszaitok alapján (https://bit.ly/3h2JK0s) a túlnyomó többségetek a pótdátumot preferálja, augusztusban szeretne Fishingezni.

VAN-E TENNIVALÓM A JEGYEIMMEL KAPCSOLATBAN?

Az égvilágon semmi. Mind a fesztiválbelépők, mind a kempingjegyek automatikusan érvényesek a pótdátumra. Ugyanúgy, ahogy a speciális keddi beköltöző nap jegyei is augusztus 24-én lesznek beválthatók.

Jegyvásárlásról

Teltház esetén a helyszínen sem árusítunk jegyeket.

A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza - pontosabban a júniusra megváltott jegyek és bérletek csak abban az esetben lesznek visszaválthatók, ha augusztus végén sem tarthatjuk meg a rendezvényt.

Általános információért vagy az online jegyvásárlással kapcsolatos bármilyen probléma esetén keressétek a Tixa ügyfélszolgálatát:

ugyfelszolgalat@tixa.hu

 

Biztonságos jegycsere

A fesztivál szeretné felhívni a vásárlók figyelmét a biztonságos jegycserére. A Tixa (a Fishing hivatalos jegyértékesítője) a Facebook csoportok és a különböző online adásvételi oldalak helyett kizárólag a Ticketswap oldalát ajánlja, ha másodkézből vásárolnánk fesztiválbelépőt. Ennél a biztonságos jegycserére szakosodott szolgáltatónál a vásárlás transzparens és gyors, ráadásul a vásárlási ár sem haladhatja meg az eredeti jegyárat 20%-nál nagyobb mértékben.

 

Orfűi lakók kedvezménye:

Az orfűi lakosok a fesztivál ideje alatt a helyszínen (és kizárólag ott) féláron vásárolhatnak jegyet személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. Ideiglenes lakcímkártyát nem fogadunk el. A karszalag a helyszínen azonnal felkerül a kedvezményre jogosult csuklójára, az semmiképpen sem ruházható át. A kedvezményes jegy teltház esetén is rendelkezésre áll.

 

Fogyatékkal élők kedvezménye:

A Fishing on Orfű fesztivál fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők kedvezményesen látogathassák a rendezvényt: ők maguk, valamint egy kísérőjük féláron válthatnak belépőt a helyszínen. A lehetőséget viszont tényleg azok számára szeretnénk biztosítani, akik súlyos fogyatékkal élnek: látási / hallási/ mozgási / értelmi / autizmussal kapcsolatos / kromoszómális / vagy ezek halmozott fogyatékosságaival. A kedvezményes jegyeket kizárólag a helyszínen lehet megváltani és kizárólag a fogyatékossági támogatási igazolás felmutatásával. Tehát magasabb családi pótlékra jogosító igazolást, kedvezményes utazásra jogosító igazolást, bármilyen egyéb igazolványt NEM fogadunk el, kizárólag a Magyar Államkincstár által kiadott fogyatékossági támogatási igazolást. A kedvezményes jegyek teltház esetén is rendelkezésre állnak.

A kizárólag az orfűi lakók valamint a fogyatékkal élők számára használható jegypénztár minden nap 10:00-22:00ig tart nyitva a bejáratnál.