4 napos bérlet

19 990 Ft

Elfogyott

Szerdai napijegy

6 990 Ft

Elfogyott

Csütörtöki napijegy

6 990 Ft

Elfogyott

Pénteki napijegy

6 990 Ft

Elfogyott

Szombati napijegy

6 990 Ft

Elfogyott

Sátorjegy

2 000 Ft

Egy sátorhely egy kétszemélyes sátornak elegendő a fesztivál egész időtartamára.

Elfogyott

Jegyvásárlásról

SZÉP kártyás vásárlásra a Tixa hálózatában van lehetőség.

12 év alatti gyerekeknek (érvényes jeggyel rendelkező felnőtt kísérővel) nem kell jegyet váltani.

Teltház esetén a helyszínen sem árusítunk jegyeket.

A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza.

Általános információért vagy az online jegyvásárlással kapcsolatos bármilyen probléma esetén:

TICKETPORTAL ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
E-mail: help@ticketportal.hu
telefon (H-P: 10:00 - 18:00): +36-30-533-99-33

 

Orfűi lakók kedvezménye:

Az orfûi lakosok a fesztivál ideje alatt a helyszínen (- és kizárólag ott) féláron vásárolhatnak jegyet személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. Ideiglenes lakcímkártyát nem fogadunk el. A karszalag a helyszínen azonnal felkerül a kedvezményre jogosult csuklójára, az semmiképpen sem ruházható át. A kedvezményes jegy teltház esetén is rendelkezésre áll.

 

Fogyatékkal élők kedvezménye:

A Fishing on Orfű fesztivál fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők kedvezményesen látogathassák a rendezvényt: ők maguk, valamint egy kísérőjük féláron válthatnak belépőt a helyszínen. A lehetőséget viszont tényleg azok számára szeretnénk biztosítani, akik súlyos fogyatékkal élnek: látási / hallási/ mozgási / értelmi / autizmussal kapcsolatos / kromoszómális / vagy ezek halmozott fogyatékosságaival. A kedvezményes jegyeket kizárólag a helyszínen lehet megváltani és kizárólag a fogyatékossági támogatási igazolás felmutatásával. Tehát magasabb családi pótlékra jogosító igazolást, kedvezményes utazásra jogosító igazolást, bármilyen egyéb igazolványt NEM fogadunk el, kizárólag a Magyar Államkincstár által kiadott fogyatékossági támogatási igazolást. A kedvezményes jegyek teltház esetén is rendelkezésre állnak.

A kizárólag az orfűi lakók valamint a fogyatékkal élők számára használható jegypénztár minden nap 10:00-22:00ig tart nyitva a bejáratnál.

 

FONTOS INFORMÁCIÓ A HOME-TICKETTEL KAPCSOLATBAN:

Mivel sokan keresnek és árulnak Fishing-belépőket, fontosnak tartjuk, hogy tudjátok: az interneten vásárolt és visszaigazolt ún. home-ticket nem ruházható át – ez feketén-fehéren a jegyen is rajta van! Egy pdf-es visszaigazolást a rossz szándékú ember többször is eladhat, ami csak a helyszínen derül majd ki, hiszen csak az első látogató léphet majd be a fesztiválra. Ezért arra kérünk benneteket, hogy home-ticketet másodkézből CSAK MEGBÍZHATÓ FORRÁSBÓL vásároljatok, vagy sehogy! A Ticketportal semmilyen garanciát nem tud vállalni azért, ha valaki mástól veszi meg a hometicketet és nem a hivatalos úton.

A papír alapú, fizikailag kiadott jegyeknél nincs ilyen kockázat.