4 napos bérlet

26 990 Ft

2021. 08. 25-26-27-28

Jegyvásárlás

Szerdai napijegy

8 990 Ft

2021. 08. 25.

Jegyvásárlás

Csütörtöki napijegy

8 990 Ft

2021. 08. 26.

Jegyvásárlás

Pénteki napijegy

8 990 Ft

2021. 08. 27.

Jegyvásárlás

Szombati napijegy

8 990 Ft

2021. 08. 28.

Jegyvásárlás

Sátorjegy

4 000 Ft

Egy sátorhely egy kétszemélyes sátornak elegendő a fesztivál egész időtartamára.

Jegyvásárlás

Jegyvásárlásról

Kérjük, hogy a vásárlás előtt figyelmesen olvassátok végig az alábbiakat!

Mindent átgondolva úgy döntöttünk, hogy a fesztivált a meghirdetett pótdátumon, azaz AUGUSZTUS (24)-25-26-27-28-án tartjuk meg.

A Fishing bármennyire is emberléptékű és barátságos fesztivál, megvalósítás szempontjából ez egy nagy és összetett rendezvény, amely nagyságrendileg 1000 ember munkáját és életét érinti, normális esetben majd’ egy évig tart a szervezése. A május 5-től a júniusi nyitásig hátralévő idő rövidségén túl számos további szempontot is figyelembe kellett vennünk, ezek közül a legfontosabb, hogy továbbra sincs kormányzati döntés a zenés, táncos rendezvények megtarthatóságával kapcsolatban. És nem csak a megtarthatósággal kapcsolatban, de az esetleges plusz elvárásokról, járványügyi intézkedésekről sem tudunk semmi konkrétat. Ugyanakkor a döntésünket nagyban segítette, hogy a korábbi felmérésünkre adott válaszaitok alapján (https://bit.ly/3h2JK0s) a túlnyomó többségetek a pótdátumot preferálja, augusztusban szeretne Fishingezni.

VAN-E TENNIVALÓM A JEGYEIMMEL KAPCSOLATBAN?

Az égvilágon semmi. Mind a fesztiválbelépők, mind a kempingjegyek automatikusan érvényesek a pótdátumra. Ugyanúgy, ahogy a speciális keddi beköltöző nap jegyei is augusztus 24-én lesznek beválthatók.

ÉS AKKOR SEMMI SEM LESZ JÚNIUSBAN?

Ha rajtunk múlik, akkor lesz! Mindenképpen szeretnénk egy új, jóval kisebb és családiasabb 3 napos rendezvényt tartani a Fishing eredeti dátumán. Erről a tervünkről már írtunk korábban (https://bit.ly/3e79MfU) és nagyon örültünk a pozitív reakcióitoknak. Szóval arra kérünk benneteket, hogy ceruzával írjátok be a MiniFishinget a június 17-18-19-i csütörtök-péntek-szombatra a naptáraitokba! Mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy amennyiben az akkori szabályozások lehetővé teszik, akkor egy szuper, még családiasabb kisrendezvénnyel kedveskedjünk nektek! Ezzel kapcsolatban amint lehetőségünk lesz, minden információt megosztunk veletek.

Jegyvásárlásról

12 év alatti gyerekeknek (érvényes jeggyel rendelkező felnőtt kísérővel) nem kell jegyet váltani.

Teltház esetén a helyszínen sem árusítunk jegyeket.

A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza - pontosabban a júniusra megváltott jegyek és bérletek csak abban az esetben lesznek visszaválthatók, ha augusztus végén sem tarthatjuk meg a rendezvényt.

Általános információért vagy az online jegyvásárlással kapcsolatos bármilyen probléma esetén keressétek a Tixa ügyfélszolgálatát:

ugyfelszolgalat@tixa.hu

 

Biztonságos jegycsere

A fesztivál szeretné felhívni a vásárlók figyelmét a biztonságos jegycserére. A Tixa (a Fishing hivatalos jegyértékesítője) a Facebook csoportok és a különböző online adásvételi oldalak helyett kizárólag a Ticketswap oldalat ajánlja, ha másodkézből vásárolnánk fesztiválbelépőt. Ennél a biztonságos jegycserére szakosodott szolgáltatónál a vásárlás transzparens és gyors, ráadásul a vásárlási ár sem haladhatja meg az eredeti jegyárat 20%-nál nagyobb mértékben.

 

Orfűi lakók kedvezménye:

Az orfűi lakosok a fesztivál ideje alatt a helyszínen (és kizárólag ott) féláron vásárolhatnak jegyet személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. Ideiglenes lakcímkártyát nem fogadunk el. A karszalag a helyszínen azonnal felkerül a kedvezményre jogosult csuklójára, az semmiképpen sem ruházható át. A kedvezményes jegy teltház esetén is rendelkezésre áll.

 

Fogyatékkal élők kedvezménye:

A Fishing on Orfű fesztivál fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők kedvezményesen látogathassák a rendezvényt: ők maguk, valamint egy kísérőjük féláron válthatnak belépőt a helyszínen. A lehetőséget viszont tényleg azok számára szeretnénk biztosítani, akik súlyos fogyatékkal élnek: látási / hallási/ mozgási / értelmi / autizmussal kapcsolatos / kromoszómális / vagy ezek halmozott fogyatékosságaival. A kedvezményes jegyeket kizárólag a helyszínen lehet megváltani és kizárólag a fogyatékossági támogatási igazolás felmutatásával. Tehát magasabb családi pótlékra jogosító igazolást, kedvezményes utazásra jogosító igazolást, bármilyen egyéb igazolványt NEM fogadunk el, kizárólag a Magyar Államkincstár által kiadott fogyatékossági támogatási igazolást. A kedvezményes jegyek teltház esetén is rendelkezésre állnak.

A kizárólag az orfűi lakók valamint a fogyatékkal élők számára használható jegypénztár minden nap 10:00-22:00ig tart nyitva a bejáratnál.