3 napos bérlet

21 990 Ft

Elfogyott

Csütörtöki napijegy

7 990 Ft

Jegyvásárlás

Pénteki napijegy

7 990 Ft

Jegyvásárlás

Szombati napijegy

7 990 Ft

Jegyvásárlás

Minikabin

49 990 Ft

Elfogyott

Sátorjegy

ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Jegyvásárlás

MiniFishing belépők

Kérjük, hogy a vásárlás előtt figyelmesen olvassátok végig az alábbiakat!

Jegyvásárlásról

A rendezvényen (életkortól függetlenül) csak a koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt.

12 év alatti gyerekeknek (érvényes jeggyel rendelkező felnőtt kísérővel) nem kell jegyet váltani.

Teltház esetén a helyszínen sem árusítunk jegyeket.

A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza - pontosabban a júniusra megváltott jegyek és bérletek csak abban az esetben lesznek visszaválthatók, ha augusztus végén sem tarthatjuk meg a rendezvényt.

Általános információért vagy az online jegyvásárlással kapcsolatos bármilyen probléma esetén keressétek a Tixa ügyfélszolgálatát:

ugyfelszolgalat@tixa.hu


Biztonságos jegycsere

A fesztivál szeretné felhívni a vásárlók figyelmét a biztonságos jegycserére. A Tixa (a Fishing hivatalos jegyértékesítője) a Facebook csoportok és a különböző online adásvételi oldalak helyett kizárólag a Ticketswap oldalat ajánlja, ha másodkézből vásárolnánk fesztiválbelépőt. Ennél a biztonságos jegycserére szakosodott szolgáltatónál a vásárlás transzparens és gyors, ráadásul a vásárlási ár sem haladhatja meg az eredeti jegyárat 20%-nál nagyobb mértékben.


Orfűi lakók kedvezménye:

Az orfûi lakosok a fesztivál ideje alatt a helyszínen (és kizárólag ott) féláron vásárolhatnak jegyet személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. Ideiglenes lakcímkártyát nem fogadunk el. A karszalag a helyszínen azonnal felkerül a kedvezményre jogosult csuklójára, az semmiképpen sem ruházható át. A kedvezményes jegy teltház esetén is rendelkezésre áll.


Fogyatékkal élők kedvezménye:

A MiniFishing fesztivál fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők kedvezményesen látogathassák a rendezvényt: ők maguk, valamint egy kísérőjük féláron válthatnak belépőt a helyszínen. A lehetőséget viszont tényleg azok számára szeretnénk biztosítani, akik súlyos fogyatékkal élnek: látási / hallási/ mozgási / értelmi / autizmussal kapcsolatos / kromoszómális / vagy ezek halmozott fogyatékosságaival. A kedvezményes jegyeket kizárólag a helyszínen lehet megváltani és kizárólag a fogyatékossági támogatási igazolás felmutatásával. Tehát magasabb családi pótlékra jogosító igazolást, kedvezményes utazásra jogosító igazolást, bármilyen egyéb igazolványt NEM fogadunk el, kizárólag a Magyar Államkincstár által kiadott fogyatékossági támogatási igazolást. A kedvezményes jegyek teltház esetén is rendelkezésre állnak.

A kizárólag az orfűi lakók valamint a fogyatékkal élők számára használható jegypénztár minden nap 10:00-22:00ig tart nyitva a bejáratnál.