A Fishing minden 'nemzenei' programja.
Off-programok, színház, gyerekprogramok - és minden más.


Sommelier on Orfű
Haraptál már tannint? Éreztél istállószagot a rizlingben? Tudod, hogy írják helyesen, hogy „terroár”? Tudsz mondani egy tipikus pécsi szőlőfajtát? Ha igen, ha nem, a Fishing on Orfű fesztiválon (tovább)képezheted magad :)

Évek óta az egyik legnépszerűbb „statikus” off-programunk, éppen ezért még mindig ugyanazok a kérdéseink: Haraptál már tannint? Éreztél istállószagot a rizlingben? Tudod, hogy írják helyesen, hogy „terroár”?  Találkoztál már dugós borral? Tudsz mondani egy tipikus pécsi szőlőfajtát? Ha igen, ha nem, a Fishing on Orfű fesztiválon képezheted magad! Ideje megismerned a környékbeli borászokat, és kiváló boraikat is. Csütörtökön és szombaton délután 14:00 órától a fesztivál borutcájában borbemutatót tartunk, ahol a kiállító borászok elmesélik, megmutatják, és megkóstoltatják legkedvesebb boraikat.

Ez tehát egy vezetett borismereti kurzus - a borutca borászainak 10 borával, borkorcsolyával, helyi borászok közreműködésével.

A program a fesztivál területén, a borutcában lesz. Regisztáció az off-program pultnál csütörtökön, pénteken és szombaton: 13:30-14:00. A program 14 órakor kezdődik. 

A program ára tartalmazza:

  • 10 bor kóstolását,
  • finom borkorcsolyát,
  • ásványvizet.

A program ára: 6500 Ft/fő

Maximum 40 fő jelentkezését várjuk.


Sommelier on Orfű

6 500 Ft