Idén a pécsi Pagonnyal közösen alakítjuk ki a Gyermekbirodalmat, ami a gyermekesek központja lehet minden reggeltől kora délutánig a PMFC színpad melletti árnyas teraszon. Folyamatos programok mellett számos kiemelt vendége is lesz a Pagony Gyermekbirodalomnak.

 

Június 21. csütörtök

Június 22. péntek

Június 23. szombat

10:00 - 11:00

MeseTérKép alkotófoglalkozás

Közös alkotás Agócs Írisz illusztrátorral 

MeseTérKép alkotófoglalkozás

11:00 - 12:00

Meseóra Bogárdi Alizzal

Mesejóga - Kucorka gyerekjóga Zenés foglalkozás Villuth Andrással 
13:00 - 14:00

MeseTérKép alkotófoglalkozás

Közönségtalálkozó Berg Judittal

Közönségtalálkozó Dániel Andrással

Állandó programok: óriás BRIO favonat-építő állomás, kézműves foglalkozások, színezők, kreatív foglalkozások (bábkészítés, álarckészítés, papírsárkány készítés), gyurmázás. Ki lehet próbálni a Pagony társasjátékait és kártyajátékait, az olvasósarokban bele lehet olvasni a könyvekbe. A Pagony könyveit a rendezvényen meg is vásárolhatják az érdeklődők.

A Pagony nem csak könyvesbolt vagy gyerekkönyv kiadó, hanem kettő az egyben. Mára fogalom lett a gyermek és ifjúsági irodalom területén, a minőségi gyerekkultúra elkötelezett híveként tartják számon. A Pagony könyvesbolt hálózat ma 7 tagból áll, 4 budapesti és 3 vidéki bolt várja a  családokat. A Pécsi Pagony 2017 szeptemberében nyílt, amely a többi Pagony bolthoz hasonlóan egyedülálló módon ötvözi a könyv- és játékboltot a színes és sokrétű fejlesztő és szórakoztató programokkal kicsiknek és nagyoknak.


 MeseTérKép alkotófoglalkozás
A MeseTérKép csapata 2017 januárjában alakult azzal a céllal, hogy mesealapú alkotófoglalkozásokat tartson a nem mindennapi kalandokra vágyó gyerekeknek. Tovább


Közönségtalálkozó Dániel Andrással
Jó a humorod? Sőt, mi több, nem bírsz ki fél órát ironikus, vagy ne adj' isten teljesen abszurd megjegyzések nélkül? Mindeközben ott bujkál még benned a gyerek? Szereted a meséket? Talán még a képzőművészetet is? Te imádni fogod Dániel András munkásságát! Tovább