Akik már jártak a Fishing on Orfű fesztiválon, pontosan tudják, hogy itt a koncertek fergetegesek, a helyszín gyönyörű, a hangulat barátságos és családias, és a napközbeni off-programok is a lehető legszínesebbek.

A Hosszúlépés ‘tókerülő’ Fröccstúra egész napos programján – immár hagyományosan- együtt jár a zene, a finom bor, a helyi étel,  és az orfűi táj.  A magyarhertelendi sörfőzdébe vezet az FOO Sörtúra,  ahol a legfinomabb, legkülönlegesebb kézműves sörök mellé bográcsos étel, főzdelátogatás és blues koncert illik. A varázslatos Kovácsszénáját és Abaligetet gasztrotúrákkal és kézműves foglalkozásokkal fedezzük fel. Szekszárdi Gourmet: az egyik legtehetségesebb fiatal borász, az egyik legviccesebb malacsütő mesterszakács, és a világ egyik legkiválóbb kávémestere egy városból, most éppen a Fishing on Orfű Fesztiválon. Mindezek mellett sportprogramok, gyalogtúrák, bringatúrák, sárkánytúra, rekeszépítés, és zsonglőrködés minden mennyiségben, a legaktívabb fesztiválozóknak is.

Minderről a niki@fishingonorfu.hu címen, vagy a helyszínen, a fesztiválon felállított off- bódénál bővebb tájékoztatást is adunk.

A jegyértékesítés hamarosan indul!

Minden jegyünk megvásárolható SZÉP kártyával is!