A TÁMOGATÁSI / JEGYVISSZAVÁLTÁSI RENDSZER

 

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ

- A Fishing on Orfű fesztivál elmarad ☹️
- Elég nagy bajban vagyunk ☹️
- A jegyárakat természetesen visszafizetjük
- Támogathatod (és arra kérünk, hogy támogasd) a jegyárad általad választott százalékával a fesztivált, ezért mi ajándékokkal kedveskedünk neked
- A már megváltott jegyek NEM érvényesek a 2021-es fesztiválra
- Július 31 – augusztus 13 éjfélig nyilatkozhatsz a jegyeid sorsáról

 

Drága Fishingesek!

A közleményünkben leírtunk mindent a jelenlegi helyzetünkkel kapcsolatban, arra kérünk benneteket, hogy ha időtök engedi, mindenképpen olvassátok azt el! Nagyon röviden: a 2020-as Fishing on Orfű elmarad. A fesztivál jövője, esetleges függetlensége, további szponzor- és reklámmentessége múlhat azon, hogy mennyire tudjuk minimalizálni a mostani kárt. Ezért történetünk során először a segítségeteket kérjük! Ahhoz mérten, hogy a belépőd mekkora hányadát ajánlod fel támogatásként nekünk, mi azzal arányosan igyekszünk ajándékokkal, különlegességekkel kedveskedni neked a segítségedért cserébe. Természetesen visszakérheted a teljes jegyárat is! A visszaváltásról vagy a támogatásról 2 héten keresztül nyilatkozhatsz – és ezt mindenképp tedd is meg, hiszen a jegyek NEM lesznek érvényesek a 2021-es fesztiválra. Ha esetleg nem vagy Fishing-jegytulajdonos, de mégis támogatnál bennünket, arra is van lehetőséged!

Arra kérünk, hogy figyelmesen olvasd végig az alábbiakat, dönts lehetőségeidhez mérten a támogatásod mértékéről, majd az alábbi linkre kattintva nyilatkozz a jegyeid sorsáról augusztus 13. éjfélig:

 

NYILATKOZOM A FISHINGES BELÉPŐJEGYE(I)MRŐL

1, BÉRLETESEK

- Ha a bérleted árának 25%-ával támogatsz minket, akkor bérletelővásárlási lehetőséget biztosítunk neked a 2021-es fesztiválra. Ez nagyon egyszerűen annyit tesz, hogy biztosan ott lehetsz a következő Fishingen, miközben egy jelképes összeggel hozzájárulsz a fesztivál megrendezéséhez. Mindemellett pedig digitális, eddig még meg nem jelent exkluzív Fishinges tartalmakkal is szeretnénk kedveskedni neked. Továbbá, mint minden támogatónké, a te neved is felkerül majd a 2021-es fesztivál Dicsőségfalára, amelyet a kempingben teszünk majd közzé. A Dicsőségfalnak természetesen lesz digitális verziója is: minden támogatónk a weboldalunkon található köszönetlistánkra is felkerül.

- Ha a bérleted árának 50%-ával támogatsz minket, akkor a fentiek mellé ajándékcsomagot is kapsz. A csomag tartalmaz egy limitált, erre az alkalomra készült Fishinges pólót, egy passztartót egy támogatói passzal, egy vászonszatyrot, egy kitűzőt és matricát.

 

- Ha a bérleted árának 75%-ával támogatsz minket, akkor a fentiek mellé ajándékul adunk neked egy különleges zenei kiadványt, a Fishing on Orfű 2020 c. dupla cd-t! A fesztivál történetének összes hanganyagából válogattunk azoktól az előadóktól, akik felléptek volna az idei Fishingen. Minden előadótól egy dalt találtok a kiadványon. Reméljük, hogy ez a lemez is segíthet átvészelni a következő majd’ egy évet Fishinges koncertek nélkül! Olyan előadók és zenekarok szerepelnek a kiadványon, mint a mint a 30Y, A kutya vacsorája, a Bëlga, a Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Csaknekedkislány, The Devil's Trade, az Elefánt, az Esti Kornél, a Galaxisok, a Hiperkarma, a HS7, az Ivan & the Parazol, a Jazzékiel, a Jónás Vera Experiment, a Kiscsillag, a Lóci Játszik, az Óriás, a Pál Utcai Fiúk, a Péterfy Bori & Love Band, a Rájátszás, a Ricsárdgír, a Supernem, a Vad Fruttik és még sokan mások!

 

- És jöjjön a mindent vivő csomag, a MI NAGY MEGLEPETÉSÜNK: Ha vagy olyan jólelkű, hogy a bérleted teljes árával támogatod a Fishinget, akkor… 2021.06.15-én kedden egy különleges BEKÖLTÖZŐ NAPPAL kedveskedünk neked. Itt tényleg csak azok gyűlnek majd össze, akik a lehető legnagyobb mértékben támogatták a fesztivált ebben a nehéz helyzetben. Veletek készítünk majd egy fotót is, közösen az aznapi fellépőkkel és a fesztivál stábjával! A beköltöző-bulin játszik majd Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók és a Szendrői-Tóth duó (Elefánt) is. Egy szuper, intim, megismételhetetlen hangulatú estét tervezünk a legelhivatottabb jótevőinknek. És persze ebben a csomagban benne van az összes többi ajándék (elővásárlás, digitális tartalmak, merch-csomag, dupla cd) is!

 

2, NAPIJEGYESEK

- Amennyiben úgy döntenél, hogy a napijegyed 25, 50, vagy 75%-ával támogatsz bennünket, akkor digitális, eddig még meg nem jelent exkluzív Fishinges tartalmakkal szeretnénk kedveskedni neked és persze te is felkerülsz a Fishing Dicsőségfalára.

- Ha a napijegyed árát teljes mértékben nálunk hagyod, akkor a digitális tartalmakon és a Dicsőségfalon túl ajándékcsomagot is küldünk neked. A csomag tartalmaz egy limitált, erre az alkalomra készült Fishinges pólót, egy passztartót egy támogatói passzal, egy vászonszatyrot, egy kitűzőt és matricát.

 

3, KEMPINGJEGYESEK, OFFPROGRAMOSOK

Neked is van lehetőséged támogatni bennünket, amiért szintén nagyon hálásak vagyunk! Amennyiben nem kéred vissza a teljes jegyárat, úgy digitális, eddig még meg nem jelent exkluzív Fishinges tartalmakkal fogunk kedveskedni neked, valamint felkerülsz a fesztivál Dicsőségfalára.

 

4, HA NINCS FISHING-JEGYED,

de szimpatizálsz velünk és szeretnél támogatni bennünket, akkor az alábbi linkre kattintva tudod ezt megtenni: https://tixa.hu/foo2020_tamogatas

Itt a különböző csomagokba foglalt portékákat vásárolhatod meg külön, ezzel egyidőben pedig hálánkat is bezsebelheted!

 

A jegyeid sorsáról augusztus 13. éjfélig nyilatkozhatsz.

 

NYILATKOZOM A FISHINGES BELÉPŐJEGYE(I)MRŐL

 

Nagyon köszönjük, hogy vagytok, még jobban, ha segítetek is! Elképesztően hálásak vagyunk minden támogatásért!

 

A Fishing on Orfű csapata