FOO GYERMEKBIRODALOM

Reggel 10-kor László Virág Ringatójával indítjuk a napot, amely célja, hogy oldott, szeretetteli légkörben ismerhesd meg kisgyermekes szülőként a közös éneklés, mondókázás, ölbéli játékok élményét. 0-3 éves korig várjuk a kisgyermekes családokat csütörtöktől szombatig a FOO Gyermekbirodalomban, a játszótér mellett az árnyékos fa tövében.

HANGOLÓ ZENÉS GYERMEKSZÍNHÁZ

Időpont: csütörtök, 11:00

Idén is lesz sokunk kedvence, a megunhatatlan Hangoló Zenés Gyermekszínház Nemes Lászlóval és a gyönyörű díszleteivel, bábjaival. 

FIGURINA BÁBSZÍNHÁZ - PORZSÁK A SÁRKÁNY

Időpont: péntek, 11:00

Tavaly a budapesti Figurina bábszínház a mérhetetlen kreatív és humoros bábjaival és kedves történetével teljesen levett minket a lábunkról. Így pénteken 11 órakor ismét eljönnek hozzánk a Gyerekbirodalomba, hogy újból megmutathassák báb bármiből lehet, és bábozni jó!!

BOHÓC BRIGÁD

Időpont: szombat, 11:00

A malőr Cirkusz (interaktív bohóc műsor, 5 éves kortól) szombaton 11 órakor a Gyerekbirodalomban. A jókedv garantált az egész család számára! És ha még nem tudnál zsonglőrködni, az előadás után ezt is megteheted!

Csütörtöktől szombatig, 12-15 óráig: 
Az elmúlt évek tapasztalatai mindig arra sarkallnak bennünket, hogy ne csak a gyerekek alkotói vágyainak adjunk teret, hanem az anyukák és apukák kreativitásának is, melyet együtt, mint család élhetnek át, és alkothatnak meg. Idén is készülünk tematikus kreatív kézműves alkotásokkal, mint például:
• Kumihimo karkötők fonalazása nagyoknak, gyöngyfűzés kicsiknek
• Álomfogó készítése
• Mandalaszínező
• Lego és más figurák gipszfestése
• Pamacsolás festékkel
• Dióhéj állatkák

Idén is velünk lesz a „RAJZGÉP”, akitől bármilyen, de tényleg bármilyen rajzot kérhetsz!! Sőt! Idéntől kedvenc víziódat a karodra is kérheted, no persze ez nem örökre szól!

FOO KVÍZ is elmaradhatatlan, amit ha helyesen kitöltesz, ajándékot is kapsz! ;)
 
Kicsik és nagyok is találnak elfoglaltságot. A játszótér árnyékos részén számos pléd szolgálja az aktív pihenés lehetőségét, miközben olvashattok az ott talált könyvekből, társasozhattok, kártyázhattok, a kicsik válogathatják a kukoricát, babot, építhetik kukoricacsövekből a világ legmagasabb tornyát, vagy a legnagyobb vasúti pályáját.

Gyere és látogass a FOO Gyermekbirodalomba, érezd jól magad és alkoss nagyot!