Fesztiválbuszok és kabriobuszok

​Idén is közlekednek a fesztiválbuszok Pécs és a fesztivál bejárata között, valamint kabriobuszok a Pécsi tó körül.

A kabriobuszok szerdánként 16:00 és 02:00 között, csütörtöktől szombatig pedig 12:00 és 02:00 között közlekednek félóránként.
Felszállni az alábbi megállókban tudtok: Fenyves ABC és Dohánybolt (Mecsekszakáli elágazás), Horgász Büfé (Horgászfalu II.), Mediterrán Étterem (Közsegháza), Panoráma Camping, Sport utca, Tekeres (kb. Dollár u 26.)

Taxi

A 15. Fishing partnere a BOLT, akik rögzített 1100 Ft-os alapdíjjal, 480 Ft-os kilóméterdíjjal és 80 Ft-os várakozási díjjal szállítják majd az utasokat. Az autókat megtalálod a bejárat alatti Bolt-droszton.

Orfűre autóval

A fővárosból Orfű legegyszerűbben az M7-es autópályáról közelíthető meg Budapestről. A siófoki-szekszárdi leágazónál le kell térni, aztán a 66-os számú úton haladjunk tovább, és Oroszlónál vagy Magyarszéknél az Orfű táblánál egyszerûen a jelzett irányba kell kanyarodni. Időben körülbelül ugyanennyi, ha Pécset az M6-M60-as autópályán közelítjük meg.

Autóval Pécsről: A Pécsről érkezők a 6-os úton Szigetvár irányába (Metro, Kika irányában) elindulva a Makay István úti elágazásnál forduljanak jobbra a Magyarürögi útra. A várost elhagyva 14 km múlva Orfűre érkezünk.

A fesztivál területére nem lehet behajtani autóval.

Busszal

Amennyiben távolsági buszokra esik a választásotok, azok indulásáról bővebb információt a www.menetrendek.hu oldalon találhattok. Naponta több közvetlen járat indul Pécsről Orfűre. 

Kerékpárral

A kerékpárosok régi álma vált valóra, amikor elkészült egy hosszú, összefüggő túraút, amely Pécs és Orfű között húzódik, és amelyen keresztülhaladva biztonságosan, kényelmesen hódolhatnak a kerékpáros kirándulásnak, és élvezhetik az egyedülálló mecseki tájat.

A kerékpárút Pécs külvárosából, az ürögi városrészbõl indul és – végig erdőben haladva – a terepviszonyoktól függően az országúttal jórészt párhuzamosan halad Orfűig. Másfél kilométer hosszú szakaszon vezet az Orfűi tó partján és innen folytatódik Abaliget felé. Ezzel a környék leggyönyörûbb tájait és legérdekesebb látványosságait köti össze, sőt, kerékpározási lehetőséget teremt a Balaton felé is.

Pécs-Orfű-Abaliget kerékpárút hálózat teljes hossza: 20 131 m