ASZPIK

Az ASZPIK (Alkotói Szombati Piac a Kertben) piacokat a Kortárs Ellátó Egyesület szervezi, Pécsett. A piac kilenc éve a Fishing on Orfűre is kitelepül, ahol idén is 15 árus minőségi és változatos kézműves, termelői és design portékáiból tudtok majd válogatni, vásárolni.

Bázis

A Bázis Addiktológiai Szolgálat alkohol-, gyógyszer és egyéb, főként viselkedési függőséggel élő szenvedélybetegek korai elérésére és kezelésbe vételére törekszik.

Társadalomklinika

A Társadalomklinika Egyesületet 2014-ben Pécsett alapították, tagjaik többnyire diplomás szociális szakember, munkájukat számos fiatal önkéntes, művész, zenész segíti.

Mensa

A Mensa célja, hogy összefogja a magas intelligenciájú embereket, tekintet nélkül korukra, nemükre, származásukra vagy társadalmi helyzetükre.

Egészségliget

A helyszínen különböző szűréseket, vizsgálatokat végezhetsz el az egészséged érdekében.

INDIT Közalapítvány

Az INDIT egy olyan addiktológiai szolgáltató rendszer, mely a megelőzéstől a szabadidős programokig, az elérő-, ártalomcsökkentő szolgáltatásoktól a rehabilitációig, reszocializációig terjedően kínál szolgáltatásokat, programokat intézményi- és szakmai háttérrel, stabil szakember-gárdával.

Ifjúsági Lelki Elsősegély

A Lélektér Ifjúsági Alapítvány programjának elsődleges célcsoportjai a gyerekek, a serdülők és a fiatal felnőttek.

Mélyrelaxáció & Handpan hangutazás

A legtöbb ember szenved a stressztől, és csak ritkán képes igazán ellazulni, a jóga nidra gyakorlásával azonban ez a képesség fejleszthető!

bodyART

bodyART – abszolút kezdőknek és haladóknak egyaránt!

Fishing x METU

A Fishing mozijában idén a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) animációs és mozgóképes hallgatóinak válogatott alkotásait vetítjük.