SZABADULJ A SZABADBA

Itt az ideje, hogy megfejtsétek az öreghegyi kunyhó rejtélyét! 60 perc áll rendelkezésre, hogy kijussatok az öreghegy elhagyatott falai közül és megízleljétek az igazi SZABADSÁGOT. A játék végeztével helyi CIDER-t kóstolhattok, páratlan kilátás közepette, és 40 perc séta után indulhat a buli újra.

MiniFishing Sörtúra

A magyarhertelendi sörfőzdébe vezet a MiniFishing Sörtúra, ahol a legfinomabb, legkülönlegesebb kézműves sörök mellett bográcsos étellel, főzdelátogatással és Fishinges zenészekkel várunk!

Hosszúlépés ‘tókerülő’ MiniFishing Fröccstúra

A MiniFishing sem múlhat el legrégebbi off-programunk, a Hosszúlépés ‘tókerülő’ Fröccstúra nélkül! Ismét útnak indulunk, hogy felfedezzük az orfűi tájat, a helyi borokat és ételeket, zenével, irodalommal, régi és új barátokkal.

WWF BioBlitz

24 órás közösségi fajfeltáró játékot szervez nálunk a WWF, ez a BioBlitz! Ismerjük meg együtt a kedvenc fesztiválod élővilágát! 🙂

A Kávé Háza 1927

Magyarország egyik legjobb, legkülönlegesebb kávézója Szekszárdon van. Ha érdekel a kávékészítés misztikus világa akkor a megszállott, zseniális kávémestertől, Tóth Sándortól tanulhatsz a kávékülönlegességek kóstolása közben.

Két keréken

Ha csak ki akarsz ugrani a tóra, vagy meg akarod ismerni a környéket, akkor megtalálsz minket a bejáratnál!

Extrém barlangtúra

Életed egyik legnagyobb kalandja vár Orfű közelében a meseszép Trió-barlangban! Átélheted a kúszás-mászás élményét egy kiépítetlen barlangban, próbára teheted ügyességed és bátorságod!

Rekeszépítés, kötéltechnikai játék

A rekeszépítés egy kötéltechnikai ügyességi feladat, melyhez 2-3 fő részvétele szükséges. Egyiküknek kötélbiztosítás segítségével, a lehető legmagasabb rekesztornyot kell felépítenie maga alatt, míg a társak bíztatják, és a rekeszek feladogatásával segítik munkáját.