Különleges gasztro-élményre vágysz a fesztivál legszebb teraszán? Az Almalomb étterem jóvoltából most ez a vágyad is teljesül! Ráadásul minden nap egy zenekar is csatlakozik az asztaltársasághoz… Az Almalomb kiváló ételei mellé remek helyi borok dukálnak, csütörtökön vacsorapartner a Vad Fruttik, pénteken a Kistehén, szombaton pedig a Bëlga! A férőhelyek száma erősen korlátozott, az ételek minősége és a jó hangulat viszont garantált! 

Romantikus helyszín, zamatos borok, minőségi helyi alapanyagok, különleges ízek, a Mecsek esszenciája, stílusos vidéki vendéglátás, vagyis felejthetetlen vacsorák a fesztivál tetején, az erdőszéli présházban, a hosszúhetényi Almalomb étterem tálalásában! Ők megálmodták, elkészítik, mi pedig a legjobb szívvel ajánljuk a naponta változó étel- és borsorokat. Ha ezt a programot választjátok, szép estére, igazi kulináris találkára számíthattok…

Csütörtöki menü (vacsorapartner a Vad Fruttik):

Pénteki menü (vacsorapartner a Kistehén):

Szombati menü (vacsorapartner a Bëlga):

A napi menu és a hozzá tartozó borsor ára 8 000 Ft/fő

A vacsorák nem fix ültetéssel történnek, ugyanakkor a megadott időpontban, pontos érkezéssel várjuk közösségi asztalunkhoz a jegyet már megváltott vendégeinket.

A jegy ára magába foglalja a teljes menüsort és italsort. Az italsort hamarosan kommunikáljuk.

A vacsorákat a kora esti órákban 17.00-19.30-ig tartjuk meg a Borfalu melleti présháznál.

Termelőink, akiktől vásárlunk, akiknek portékáit Ti is megkóstolhatjátok menüsorunkban: