A Társadalomklinika Egyesületet 2014-ben Pécsett alapították, tagjaik többnyire diplomás szociális szakember, munkájukat számos fiatal önkéntes, művész, zenész segíti. Egyesületük főként szegregátumok komplex fejlesztésével foglalkozik, emellett drogprevenciós- és továbbtanulást támogató jövőműhely-foglalkozásokat tartanak. Legnépszerűbb programjuk a Szociális street-art projekt, amelynek keretében modern művészeti ágak segítségével valósítanak meg fejlesztő foglalkozásokat és közösségi programokat fiatalok részére. A többnapos rendezvények során DJ-szakkört, közösségi falfestést, street-art foglalkozásokat, szövegírást, rappelést, zenekészítést valósítanak meg ismert kortárs művészek segítségével. A program egyre népszerűbb, hiszen olyan innovatív szemlélettel dolgozik, ami egyedülálló Magyarországon, és azt mutatja meg, hogy a szociális munka és az önkéntesség lehet menő, trendi, laza és szórakoztató is. Ha kedvet kaptál a csatlakozáshoz, keresd őket a közösségi médiában!

Club 27 totó:

Mi állhat a hátterében annak, hogy a popkultúrában oly sokan rejtélyes körülmények között és igen fiatalon hunytak el? Mi kérdezünk, te tippelsz!

Függőség Fala:

Gyere és írj a falra bármit, ami a függőségről jut az eszedbe! Akár egy szó vagy egy mondat, rakjuk tele a falat a függőséggel kapcsolatos érzéseiddel, félelmeiddel és gondolataiddal, majd fessük le az egészet egy szép freskóval, amiben megjelenítünk egy pozitív üzenetet.

Életutam (90 perces interaktív társasjáték):

Négy személy, négy különböző életút… vagy mégsem?

6 fős csapatok  alkotnak egy embert és megpróbálunk belehelyezkedni a karakterünk  élethelyzetébe. Sokfelől jövünk, de vajon ugyanoda tartunk?

Választunk, döntünk, vitatkozunk – csakúgy, mint az életben…