Az Üllői úton, a Heaven Streeten és a Pál utcában PARCELLÁKAT árusítunk, míg a Kistehén legelőn és az Isten Háta Mögött dűlőn, valamint a Mutáns pótkempingben SÁTORJEGYET tudsz vásárolni. A fesztivál feletti erdőben is megszállhatsz az ERDEI KEMPINGBEN, előre felállított, matraccal rendelkező sátrakban, míg a fesztivál forgatagában 10 db MINIKABIN is várja vendégeinket. A kempingjegyeink a fesztivál területére való belépésre önmagában nem jogosítanak fel és a fesztivál egész időtartamára érvényesek.

Erdei kemping

Itt a kényelem találkozik az eldugott erdei szállások varázsával: az ERDEI KEMPING több tábort foglal magában a fesztivál feletti erdőben, ahol matraccal és árammal ellátott, előre felállított sátrak várják az erdei környezetre vágyó vendégeket.

Az Erdei kempingben található táborok különlegességei:

A táborokban található Erdei sátrak a következő specifikációkkal bírnak:

A táborokban található Erdei sátrak a következő specifikációkkal bírnak:

A táborok csak egyben kerülnek értékesítésre, ez alól egyedüli kivétel az Elefánttábor és a Távoli Galaxis, ahol külön is bérelhettek sátrat.

Az Erdei kempinget elsősorban olyan társaságoknak szánjuk, akik együtt szeretnének lakni, ugyanakkor vágynak az erdő különleges hangulatára, nem akarnak sátrakat cipelni és imádnak matracon aludni.

Parcellák

PARCELLA egy 2,25m x 2,25m terület, amely egyéni azonosítószámmal rendelkezik és a helye pontosan beazonosítható. Az alábbi képeken a parcellákon túl láthatod a kemping padjait és asztalait is, a sövényeket, hol van gyeprács és hol van füves terület – így a lehető legpontosabban választhatod ki, hogy hol szeretnél sátrazni ezekben az utcákban.

A megvásárolt parcellá(ka)t tetszés szerint belakhatod, és természetesen azok határain nem nyúlhatsz túl! Ezekben az utcákban tehát értelmét veszti a “mekkora sátrat hozhatok?” kérdés, hiszen pontosan tudod, mekkora “belakható” területed lesz. Ha kényelmesebben szeretnél sátrazni, esetleg nagyobb sátrat hoznál, akkor vásárolj több szomszédos parcellát! Légy szíves már most ellenőrizd a sátrad alapterületét, hogy tisztában légy a szükséges parcellák számával!

Fontos! A parcellák területei pontosan ki lesznek jelölve és azok rendeltetésszerű használatát ellenőrizni fogjuk! A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a parcellázási rend betartására.

Sátorjegyek

A Kistehén legelő, az Isten Háta Mögött dűlő és a Mutáns pótkemping nem lesz felparcellázva. Ide SÁTORJEGYET válthatsz, amelyről a következőket fontos tudnod:

Minikabinok

A minikabin-jegy a fesztivál területén található 10 minikabin egyikének használatára jogosít fel. A Minikabin specifikációi:

Fontos - szállásjegyekhez tartozó adatok bekérése

A 239/2009. (X.20.) Kormányrendelet 5. § (3) bekezdése értelmében minden kempingjegy-vásárlónk adatközlési kötelezettséggel bír – ezért kérjük el bizonyos adataidat a vásárlás előtt. Légyszíves a kért adatokat lelkiismeretesen add meg! Köszönjük!

Biztonságos jegycsere

A fesztivál szeretné felhívni a vásárlók figyelmét a biztonságos jegycserére. A Tixa (a Fishing hivatalos jegyértékesítője) a Facebook csoportok és a különböző online adásvételi oldalak helyett kizárólag a Ticketswap oldalát ajánlja, ha másodkézből vásárolnánk fesztiválbelépőt. Ennél a biztonságos jegycserére szakosodott szolgáltatónál a vásárlás transzparens és gyors, ráadásul a vásárlási ár sem haladhatja meg az eredeti jegyárat 20%-nál nagyobb mértékben.