Fesztiválbelépők

Telt ház esetén a helyszínen sem árusítunk jegyeket, a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza. A 12. életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt ingyenesen látogathatják nagykorú felügyelete alatt.

Általános információért vagy az online jegyvásárlással kapcsolatos bármilyen probléma esetén keressétek a Tixa ügyfélszolgálatát: ugyfelszolgalat@tixa.hu

Biztonságos jegycsere

A fesztivál szeretné felhívni a vásárlók figyelmét a biztonságos jegycserére. A Tixa (a Fishing hivatalos jegyértékesítője) a Facebook csoportok és a különböző online adásvételi oldalak helyett kizárólag a Ticketswap oldalát ajánlja, ha másodkézből vásárolnánk fesztiválbelépőt. Ennél a biztonságos jegycserére szakosodott szolgáltatónál a vásárlás transzparens és gyors, ráadásul a vásárlási ár sem haladhatja meg az eredeti jegyárat 20%-nál nagyobb mértékben.

Orfűi lakók kedvezménye

Az orfűi lakosok a fesztivál ideje alatt a helyszínen (és kizárólag ott) féláron vásárolhatnak jegyet személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával. Ideiglenes lakcímkártyát nem fogadunk el. A karszalag a helyszínen azonnal felkerül a kedvezményre jogosult csuklójára, az nem ruházható át. A kedvezményes jegy telt ház esetén is rendelkezésre áll.

Fogyatékkal élők kedvezménye

A Fishing on Orfű fesztivál fontosnak tartja, hogy a fogyatékkal élők kedvezményesen látogathassák a rendezvényt: ők maguk, valamint egy kísérőjük féláron válthatnak belépőt a helyszínen. A lehetőséget kizárólag azok számára szeretnénk biztosítani, akik súlyos fogyatékkal élnek: látási / hallási / mozgási / értelmi / autizmussal kapcsolatos / kromoszómális / vagy ezek halmozott fogyatékosságaival. A kedvezményes jegyeket kizárólag a helyszínen lehet megváltani és kizárólag a fogyatékossági támogatási igazolás felmutatásával. (Magasabb családi pótlékra jogosító igazolást, kedvezményes utazásra jogosító igazolást, bármilyen egyéb igazolványt NEM fogadunk el, kizárólag a Magyar Államkincstár által kiadott fogyatékossági támogatási igazolást.) A kedvezményes jegyek telt ház esetén is rendelkezésre állnak.

A kizárólag az orfűi lakók valamint a fogyatékkal élők számára használható jegypénztár minden nap 10:00-22:00-ig tart nyitva a bejáratnál.

Kempingjegyek

Az Üllői úton, a Heaven Streeten és a Pál utcában PARCELLÁKAT árusítunk, míg a Kistehén legelőn és az Isten Háta Mögött dűlőn, valamint a Mutáns pótkempingben SÁTORJEGYET tudsz vásárolni. A fesztivál feletti erdőben is megszállhatsz az ERDEI KEMPINGBEN, előre felállított, matraccal rendelkező sátrakban, míg a fesztivál forgatagában 10 db MINIKABIN is várja vendégeinket. A kempingjegyeink a fesztivál területére való belépésre önmagában nem jogosítanak fel és a fesztivál egész időtartamára érvényesek.

Erdei kemping

Itt a kényelem találkozik az eldugott erdei szállások varázsával: az ERDEI KEMPING több tábort foglal magában a fesztivál feletti erdőben, ahol matraccal és árammal ellátott, előre felállított sátrak várják az erdei környezetre vágyó vendégeket.

Az Erdei kempingben található táborok különlegességei:

 • Nappal nyugi: az erdőben távol a fesztivál forgatagától = csend, madárcsicsergés (este a közeli diszkóhelyszín miatt nem lesz csendes az Erdei kemping)
 • áram: 220V kis áramfelvételű eszközeidnek (pl. mobiltöltés)

A táborokban található Erdei sátrak a következő specifikációkkal bírnak:

 • 2 réteg raklapra helyezett falemezen 2,4m x 2,4m-es placc
 • ezen jó minőségű, előre felállított 2 személyes sátor
 • ebben kényelmes, 2 személyes 180×200 cm-es matrac

A táborokban található Erdei sátrak a következő specifikációkkal bírnak:

 • Csaknekedtábor - 2 db sátorral
 • Éjszaka van tábor - 3 db sátorral
 • Magasabb rendű életformák tábora - 2 db sátorral
 • Tudományos fantasztikus tábor - 5 db sátorral
 • Távoli Galaxis - 10 db (egyenként is bérelhető) sátorral
 • Elefánttábor - 30 db (egyenként is bérelhető) sátorral

A táborok csak egyben kerülnek értékesítésre, ez alól egyedüli kivétel az Elefánttábor és a Távoli Galaxis, ahol külön is bérelhettek sátrat.

Az Erdei kempinget elsősorban olyan társaságoknak szánjuk, akik együtt szeretnének lakni, ugyanakkor vágynak az erdő különleges hangulatára, nem akarnak sátrakat cipelni és imádnak matracon aludni.

Parcellák

PARCELLA egy 2,25m x 2,25m terület, amely egyéni azonosítószámmal rendelkezik és a helye pontosan beazonosítható. Az alábbi képeken a parcellákon túl láthatod a kemping padjait és asztalait is, a sövényeket, hol van gyeprács és hol van füves terület – így a lehető legpontosabban választhatod ki, hogy hol szeretnél sátrazni ezekben az utcákban.

A megvásárolt parcellá(ka)t tetszés szerint belakhatod, és természetesen azok határain nem nyúlhatsz túl! Ezekben az utcákban tehát értelmét veszti a “mekkora sátrat hozhatok?” kérdés, hiszen pontosan tudod, mekkora “belakható” területed lesz. Ha kényelmesebben szeretnél sátrazni, esetleg nagyobb sátrat hoznál, akkor vásárolj több szomszédos parcellát! Légy szíves már most ellenőrizd a sátrad alapterületét, hogy tisztában légy a szükséges parcellák számával!

Fontos! A parcellák területei pontosan ki lesznek jelölve és azok rendeltetésszerű használatát ellenőrizni fogjuk! A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a parcellázási rend betartására.

Sátorjegyek

A Kistehén legelő, az Isten Háta Mögött dűlő és a Mutáns pótkemping nem lesz felparcellázva. Ide SÁTORJEGYET válthatsz, amelyről a következőket fontos tudnod:

 • Egy sátorjegy egy átlagos kétszemélyes (nagyságrendileg 2m x 1.5m alapterületű) sátornak megfelelő helyre elegendő
 • A fesztivál egész időtartamára érvényes
 • A helyfoglalás érkezési sorrendben történik
 • A sátrazók kényelmének érdekében külön ügyfélszolgálatot üzemeltetünk és koordinátorokat alkalmazunk majd a sátrazási rend betartására.

Minikabinok

A minikabin-jegy a fesztivál területén található 10 minikabin egyikének használatára jogosít fel. A Minikabin specifikációi:

 • 2,55 m magas, 2,70 m széles, 2 m mély
 • 2 személyes fekvőhely 160×200 cm-es matraccal, ágynemű nélkül
 • Nagy tárolórész táskáknak
 • Világítás
 • 220V
 • Kulccsal zárható

Fontos - szállásjegyekhez tartozó adatok bekérése

A 239/2009. (X.20.) Kormányrendelet 5. § (3) bekezdése értelmében minden kempingjegy-vásárlónk adatközlési kötelezettséggel bír – ezért kérjük el bizonyos adataidat a vásárlás előtt. Légyszíves a kért adatokat lelkiismeretesen add meg! Köszönjük!

Biztonságos jegycsere

A fesztivál szeretné felhívni a vásárlók figyelmét a biztonságos jegycserére. A Tixa (a Fishing hivatalos jegyértékesítője) a Facebook csoportok és a különböző online adásvételi oldalak helyett kizárólag a Ticketswap oldalát ajánlja, ha másodkézből vásárolnánk fesztiválbelépőt. Ennél a biztonságos jegycserére szakosodott szolgáltatónál a vásárlás transzparens és gyors, ráadásul a vásárlási ár sem haladhatja meg az eredeti jegyárat 20%-nál nagyobb mértékben.