NYERTES PÁLYÁZATOK:

Technológiafejlesztés a FOO Kft-nél

Kedvezményezett neve:
FOO Kft.

Projekt címe:
Technológiafejlesztés a FOO Kft-nél

Projekt azonosító száma:
GINOP-1.2.9-20-2021-05709

Szerződött támogatás összege:
9 984 798 Ft

Támogatás mértéke:
70%

Projekt befejezésének dátuma:
2023.06.30.

A projekt tartalmának bemutatása:

Elsődleges célunk, hogy tovább tudjuk javítani szolgáltatásunk minőségét és minél több látógató igényeit kielégíteni a Fishing on Orfű fesztivál program és koncert kínálatával. A pandémia ideje alatt még több fejlesztéssel és programmal készülünk elő. Nehéz helyzet ez most minden rendezvényekkel foglalkozó cég életében, de igyekszünk kihasználni az időt és a feltételeket.

A pályázat keretén belül a következő eszközök beszerzését és szolgáltatások igénybevételét tervezzük:

TORNADO platóra szerelhető lombszívó és AL-KO fűnyíró traktor: mivel 2021. telétől a kemping a saját tulajdonunkba fog kerülni, ezért szükségünk van olyan eszközökre, melyekkel hatékonyan és jó minőségben tudjuk karban tartani majd a kemping teljes zöld területét, melyre az általunk választott megbízható és tartós eszközök kiválóan alkalmasak. Jelenleg rendelkezésünkre áll egy régi fűnyíró, mely már nagyon megérett a cserére.

DJI Pocket 2 Creator Combo akciókamera, DJI Action 2 Power Combo kamera, GoPro HERO 10 Black kamera: Választottunk több funkciójú és tudású akciókamerát, mivel minden évben, minden programunkról készül kép és hangfelvétel és ahogyan növekszik a fesztivál mérete, úgy van szükség egyre több rögzítő eszközre, hogy az egy időben megvalósuló összes programot tudjuk rögzíteni. Az általunk választott eszközök már nagy felbontásban, egy részük vízálló, nagy kapacitással rendelkeznek, könnyen kezelhetőek és nagyon praktikusak. Az elkészült felvételekkel minden évben bővítjük fesztivál videós archívumát. Ezen a vonalon beszerzésre kerül 2 db DJI Mavic 3 Fly More Combo drón is. A választott berendezésekkel nagy minőségi javulást érhetünk el, valamint a jövőben nem kell bérelnünk ezeket az eszközöket. Valamint egy saját keverőpult szintén a fejlesztés részét képezi, ALLEN & HEATH SQ-6 keverőpult, mellyel szintén a bérelt eszközöket tervezzük kiváltani.

A munkabér támogatás révén a projekt megvalósításában résztvevő munkavállalók munkabérét fizetjük ki. A projekt megvalósításához nagy szükség van a megfelelő munkaerőre, akik a projekt során beszerzésre kerülő eszközt üzemeltetni tudják, ezáltal biztosítva a projekt megvalósítását.

Minden a projekt során beszerzésre kerülő eszköz vagy szolgáltatás a projekt elsődlegese céljának megvalósulását szolgálja, azaz cégünk termelési kapacitását és versenyképességét növelik. Ha a tervezett eszközök beszerzésre kerülnek, ismét néhány évig modern eszközparkkal fogunk rendelkezni, melyek megfelelnek a kor követelményeinek.